Hamilelik testim çok çok ma çok silik

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
2 gün adet geçikmem oldu. Test yaptım evde o kadar silik çıktı ki, çok dikkat ettiğim için gördüm.. Hamile olabilirmiyim acaba?karın ağrım var şu an sadece...

Son düzenleme:
kızlar adetim geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hem prezervatifle korunuyoruz hem de adet belirtilerim var. ara sıra karnıma ağrı saplanıyor,göğülslerim çok hassas. fakat bu gecikme beni çok geriyor karnım tef gibi oldu şişim sanki adet söktürücü bildiğiniz bişeyler var mı daha önce böyle bi sorunum olmamıştı :((

kızlar adetim geçti.hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü hem prezervatifle korunuyoruz hem de adet belirtilerim var. ara sıra karnıma ağrı saplanıyor,göğülslerim çok hassas. fakat bu gecikme beni çok geriyor karnım tef gibi oldu şişim sanki adet söktürücü bildiğiniz bişeyler var mı daha önce böyle bi sorunum olmamıştı :((

Dur ya hemen kullanma öyle şeyler kesin emin olmadan kanda baktır yoksa öyle ayrıca doktor söylemesi lazım bizim değil dikkat et yanlış birşey yapma hiç bir korunma yöntemi 100de 100değil

doğru söylüyosun da ben ne bilim gebeliğe yormamıştım da ondan. bariz adet belirtisi yaşıyorum çünkü. ama haklısın tabi yarın da gelmezse önce bi test yapıcam

Arkadaslar ben iliskinin ertesi günü regl oldum.gerçi kanama mi yoksa regl mi bilmiyorum ama tam regl tarihime denk geldi. Ondan 2 gun sonra ve 15 gün sonra test yaptım negatif çıktılar. Acaba hamile olma ihtimalim var mı? sağ tarafima yatamıyorum ve bu beni şüphelendiriyor

Back