- 7 Nisan 2024
- 702
- 198
- 18
- Konu Sahibi Sevimlikiz2
Kızlar bişey soracam cuma günü aağlık ocağında hamilelik testi yapsam sonuç nezaman e nabıza düşer cumartesi sistemde görünürmü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözükür aynı gün düşer benim 4 5 arası düşüyordu sabah erken ver 8 9 gibi git ver kan 10 11 kadar alıyorlar kanı zatenKızlar bişey soracam cuma günü aağlık ocağında hamilelik testi yapsam sonuç nezaman e nabıza düşer cumartesi sistemde görünürmü
Bana pazartesi öğlene kadar sürebilir dedi hemşire de emin olamadımGözükür aynı gün düşer benim 4 5 arası düşüyordu sabah erken ver 8 9 gibi git ver kan 10 11 kadar alıyorlar kanı zaten
Pazartesi görürsünüz.Bana pazartesi öğlene kadar sürebilir dedi hemşire de emin olamadım
HmmPazartesi görürsünüz.
Valla aynu gün gördüm 2 güne bir takip ettim için başlarda sen ver gene takipnederisn düştü mü diyeBana pazartesi öğlene kadar sürebilir dedi hemşire de emin olamadım
İşte kafam karıştı cuma kan versen pazartesi öğleni bulabilir dedi hemşire eğer öyleyse özelde yaptıracam çünkü pazartesi sabah erkenden sonucun elimde olması lazımAl
Valla aynu gün gördüm 2 güne bir takip ettim için başlarda sen ver gene takipnederisn düştü mü diye
Anladım canım sen bilirisn ama benim düşüyor bazilarinin geç düşüyor yere göre değişiyor demekİşte kafam karıştı cuma kan versen pazartesi öğleni bulabilir dedi hemşire eğer öyleyse özelde yaptıracam çünkü pazartesi sabah erkenden sonucun elimde olması lazım
Teşekkür ederimDeğişiyor yerine göre, benim cuma verdiğim kanların bazıları cuma akşam görünüyor bazıları pazartesiye kalıyor mesela direkt sağlık ocağı sonuç ekranından bakıyorum
Teşekkür ederimAnladım canım sen bilirisn ama benim düşüyor bazilarinin geç düşüyor yere göre değişiyor demek