Düşük tehdidi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
306
57
18
25
Kızlar dün 2 li tarama testim vardı 12+7 bugün ama doktor bişeyler dedi heyecanla anlamadım sonra kendi doktoruma gittim sonuçlar için çok az enfeksiyon var dedi us takibi dedi progeston yazdı günde 2 tane fitil olarak bide e nabıza düşük tehditi yazmış hiçbirşey anlamadım

Eklentiler

• IMG_6390.webp
    IMG_6390.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar dün 2 li tarama testim vardı 12+7 bugün ama doktor bişeyler dedi heyecanla anlamadım sonra kendi doktoruma gittim sonuçlar için çok az enfeksiyon var dedi us takibi dedi progeston yazdı günde 2 tane fitil olarak bide e nabıza düşük tehditi yazmış hiçbirşey anlamadım
Merhaba dusuk tehlikeniz var progestoran o yüzden verilmiş düşük tehditi yazmalarinin nedeni bu kanamaniz falan mı var yazdı bol bol dinlenin yormayın kendinizi

Merhaba dusuk tehlikeniz var progestoran o yüzden verilmiş düşük tehditi yazmalarinin nedeni bu kanamaniz falan mı var yazdı bol bol dinlenin yormayın kendinizi
Kanamam yok geçen hafta kahverengi çok az akıntı geldi birkaç gün başka yok çok korkuyorum

Kanamam yok geçen hafta kahverengi çok az akıntı geldi birkaç gün başka yok çok korkuyorum
Korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz nasibi varsa zaten olur benim ablam aşırı kanaması oldu parçalı hatta bebeğe bişey olmadı sağlıklı bı şekilde doğdu benim kanamam oldu bebeğim düştü kısmeti varsa zaten olur korkmayın lütfen korkutmak için asla söylemiyorum herşey kader kısmet siz dinlenmeye bakın sürekli kahverengi akıntıdan korkmayın kırmızıya dönmediği sürece Allah'ım bebeğinizi size bagislasin

Progesteron emniyeten de verilebiliyor birşey olmasa da ama o ilacı verebilmek için tanı girmek zorunda o yüzden tanı kısmına düşük tehdidi yazmış ilacı verebilmek için , ben de kullandım düşük durumum falan da yoktu emniyeten kullandım canını sıkmaa

Progestan yazabilmek için taninolarak düşük yazmistir canım

Progesteron emniyeten de verilebiliyor birşey olmasa da ama o ilacı verebilmek için tanı girmek zorunda o yüzden tanı kısmına düşük tehdidi yazmış ilacı verebilmek için , ben de kullandım düşük durumum falan da yoktu emniyeten kullandım canını sıkmaa
Fitil gibi kullanıyorum ben ama sizde mi öyle kullandınız

Evet canım fitil olarak yan etkisi olmuyor hem daha iyi etkili

İlaçları yazabilmek için tanı giriyorlar ya progestanın tanısı bu şekilde. 10 gebeden 9 u kullanıyor korkma. Rahimi rahatlaıyor kanama kasılmavs önleme amaçlı. Olabilidğince dinlen

Back
X