• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

2468r

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
132
14
13
Merhaba 3 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme gibi bir sey oldu ertes72 kullandım 4 gün sonra regl oldum 3 aydır da 3 defa normal regl olduğumu düşünüyorum 5-6 gün sürüyo ilk günler yoğun diger günler normal parçalı parçalı bu ay reglimin geciktiği ilk gün pretictor diye %99 doğruluk payı olan testten yaptım eczaneden aldım ve negatif çıktı regl olmadan önce de bi 15 tane normal test yaptim hepsi negatif çıktı sizce hamilelik olsa çıkar mıydı

Çok dikkat edin. Evlilik öncesi çocuk olursa ömür boyu başınıza kakarlar mutsuz olursunuz. Kürtaj da cinayet gibi bence
Biliyorum çok sağolun bundan sonra asla böyle bir şeye izin vermeyeceğim anlayışınız ve uyarınız beni çok mutlu etti

Merhaba 3 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme gibi bir sey oldu ertes72 kullandım 4 gün sonra regl oldum 3 aydır da 3 defa normal regl olduğumu düşünüyorum 5-6 gün sürüyo ilk günler yoğun diger günler normal parçalı parçalı bu ay reglimin geciktiği ilk gün pretictor diye %99 doğruluk payı olan testten yaptım eczaneden aldım ve negatif çıktı regl olmadan önce de bi 15 tane normal test yaptim hepsi negatif çıktı sizce hamilelik olsa çıkar mıydı

3 aydır regli oluyorsanız test yapmanıza bile gerek yok ki cinsel ilişki bile yaşamamışsınız

2 2468r lütfen defalarca aynı içerikli konular açmayınız.

E yani

Back