Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben görüyorumm. Aynı durumu ben yaşıyorum. İnşallah ikimizde hamileyizdir. Benim testim de aşırı silik çıktı hatta üzerinde oynadım.Merhaba arkadaşlar,
geçen hafta cuma pik gördüm hamilelik testi yaptım bugün biliyorum daha erken ama kendimi okadar hamile sanıyorum ki inanamazsınız fazla fazla test olduğu için öylesine yaptım benim gördüğümü gören var mı?Eki Görüntüle 2705675
Peki sizce bu teste var mıEvet görünüyor. İnşallah hamilesinizdir
Teşekkür ederim inşaAllah canımBen görüyorumm. Aynı durumu ben yaşıyorum. İnşallah ikimizde hamileyizdir. Benim testim de aşırı silik çıktı hatta üzerinde oynadım.
Ayy inşaAllah teşekkür ederim canımEvet görünüyor. İnşallah hamilesinizdir
Alttakinde var gibi duruyo sanki canım adetine ne kadar varPeki sizce bu teste var mıEki Görüntüle 2705683
23 regl günüm canım. İnşallah vardır.Alttakinde var gibi duruyo sanki canım adetine ne kadar var
Uygulama benimde öyle gösteriyo testlerimiz aynı duruyo peki ne zaman yumurtlamaydı biliyo musun?23 regl günüm canım. İnşallah vardır.
Ayın 7 si diye düşünüyorum. İlk defa bu kadar yoğun yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdik. Önceki aylar fark etmemiştim bile.Uygulama benimde öyle gösteriyo testlerimiz aynı duruyo peki ne zaman yumurtlamaydı biliyo musun?
Bende akıntı olduğum gün diye tahmın etmiştim ama ovulasyon test yaptım tam bir hafta sonra olduAyın 7 si diye düşünüyorum. İlk defa bu kadar yoğun yumurtlama akıntısı gördüm ve değerlendirdik. Önceki aylar fark etmemiştim bile.
Artık bilemiyorum vallaBende akıntı olduğum gün diye tahmın etmiştim ama ovulasyon test yaptım tam bir hafta sonra oldu
Senin belirtin var mıydıBende akıntı olduğum gün diye tahmın etmiştim ama ovulasyon test yaptım tam bir hafta sonra oldu
Akıntı bende yumurtlamadan hep önce olurBende akıntı olduğum gün diye tahmın etmiştim ama ovulasyon test yaptım tam bir hafta sonra oldu
Sıcak basıyordu sadeceSenin belirtin var mıydı
Bende fark ettim ama ilk defa ovulasyon testiyle baktım o gün değilmiş bizde hep o akıntı olan gün sanıyorduk ama meğersem bir hafta yani 5-7 gün sonra oluyormuşAkıntı bende yumurtlamadan hep önce olur
Evet canm benmde öyleBende fark ettim ama ilk defa ovulasyon testiyle baktım o gün değilmiş bizde hep o akıntı olan gün sanıyorduk ama meğersem bir hafta yani 5-7 gün sonra oluyormuş
Varsa eğer ne zaman tuttu bilmiyorum. Akıntı olduğu zaman hem gögüs ağrısı hem kasık ağrısı yaşadım. Onlarında yumurtlama belirtisini olduğunu düşündüm. Şüphelendiğim birtelikten sonradırda kasık ve bal ağrısı yaşıyorum.Bende fark ettim ama ilk defa ovulasyon testiyle baktım o gün değilmiş bizde hep o akıntı olan gün sanıyorduk ama meğersem bir hafta yani 5-7 gün sonra oluyormuş
Benimde akıntıdan bu yana kasıklarım ağrıyo göğüsüm hasas yorgunum bitkinim çabuk sinirleniyorum yumurtlamadan sonra başladı ama göğüsümün hasaslaşmasıVarsa eğer ne zaman tuttu bilmiyorum. Akıntı olduğu zaman hem gögüs ağrısı hem kasık ağrısı yaşadım. Onlarında yumurtlama belirtisini olduğunu düşündüm. Şüphelendiğim birtelikten sonradırda kasık ve bal ağrısı yaşıyorum.
Bakalım sonuç ne olacak. Her gün test yapıp takip edicem. Ben kızımıda 2 gün erken öğrenmiştim. Ama bu sefer çok daha sabırsızım nedense. İnşallah rabbim isteyen herkese için de de bize de nasip etsin.Benimde akıntıdan bu yana kasıklarım ağrıyo göğüsüm hasas yorgunum bitkinim çabuk sinirleniyorum yumurtlamadan sonra başladı ama göğüsümün hasaslaşması