Hamilelik testi

Abdulovas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
17
8
1
30
Merhaba, ben hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı, sol yumurtalık tarafta da hafif sızı var, adetim o kadar düzenli değil, bu gün, yarın olmalı takvime göre, sizce hamilelik mi?

Eklentiler

• BCD26F17-07A4-47C7-989E-1B083B6C881C.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 231
Kan verin teste göre hamilesiniz hayırlı olsun

Merhaba, ben hamilelik testi yaptım silik çizgi çıktı, sol yumurtalık tarafta da hafif sızı var, adetim o kadar düzenli değil, bu gün, yarın olmalı takvime göre, sizce hamilelik mi?
Hayırlı olsun pozitif testiniz kan verin

evet ben de öyle araştırmıştım, ama doktor 108 çok az dedi, 4 hafta için, bilmiyorum, daha adetimden 2 gün geçti, geç döllenme falan olmuştur belki

evet ben de öyle araştırmıştım, ama doktor 108 çok az dedi, 4 hafta için, bilmiyorum, daha adetimden 2 gün geçti, geç döllenme falan olmuştur belki
Benımkıde 200ün altında cıkmıstı adetım 1 gun gecmıstı . Ben degerlere guvenmıyorum bazılarında 40 bile cıkıyor hamılelık ılerlıyor . Onemlı olan betanın katlanarak artması doktorlar hayal kırıklıgı yasamayalım dıye bazen olumsuz konusabılıyorlar bizi her ihtimale hazırlamak ıcın . Hakkında hayırlısı olsun ıkı gun sonra testı tekrla canm

Dün 108 di, bu gün verdim hcg 219 çıktı, 1 gün ara ile, hayırlısı inşallah, 3 gün sonra yine tekrarlamalıyım testi

Dün 957 çıktı, artış güzel, 3 gün sonra gel dedi doktor, ağrım da yok, dış gebelikten korktuğum için 2-3 günde bir kan tahlili veriyorum)

Benim. Adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedim. Resimi sizede göstermek istedim insan kabul edemiyor birturlu hep bir umut oluyor içinde benim ki de öyle bisey galiba

Eklentiler

• IMG_20200815_084854.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 181
Benim. Adetime 4-5 gün var erken hamilelik testi yaptım ama pek bisey göremedim. Resimi sizede göstermek istedim insan kabul edemiyor birturlu hep bir umut oluyor içinde benim ki de öyle bisey galiba
Bende sizinle aynı duygular içindeyim bugünn, ama banada yok gibi geldi
Kısa zamanda olur insallah sizdede gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…