• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Benim ilkinde 107 cikti 1 hafta sonra 1629 ve ondan 3 gün sonrada acile gitmem gerekti keseyi gördum. Ama vajinal ultrasyondan

Adetime 6 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı acaba hamilemiyim

Eklentiler

• 5DC166AC-5C59-4CD7-A9D3-96E46551DFDE.webp
    5DC166AC-5C59-4CD7-A9D3-96E46551DFDE.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 105
Teste göre evet ama bu bir ölçüt değil.en garanti kanda belli olur.

Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?1B1822F0-3AB8-4F29-8AF3-EB19AA1D693D.webp

Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?Eki Görüntüle 2677542
Evet gebelik var.gidip kan verin bir an önce

Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki size durum nedir?Eki Görüntüle 2677542
Hamilesin canm ama yeni baya sanrm kam testo verin allahm insallh birgün bende bu çift çizgiyi gorurum🤲🙏

Kan testi için sabırsızlanıyorum inşallah hamileyimdir inanın uzun zamandır bekliyorum ben de umarım hamileyimdir sizde en yakın zamanda olursunuz inşallah
Hemen yarın yaptırın insallh sağlıklı bir gebelik olir ve sağlıkla alirsnz kucağınıza rabbim bekleyisinizi mukafatlandrmsdr insallh. Aminn insallh tesekkrler tüm isteyenler insallh

Merhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?Eki Görüntüle 2677542
Hamilesin bende Asetime 6 gün kala idrar testi yaptım çizgi çok silik çıktı bugün kan testi verdim 29 çıktı

Back