Bende sizinle aynı duygular içindeyim bugünn, ama banada yok gibi geldi
Kısa zamanda olur insallah sizdede gebelik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sizinle aynı duygular içindeyim bugünn, ama banada yok gibi geldi
Kısa zamanda olur insallah sizdede gebelik
Evet gebelik var.gidip kan verin bir an önceMerhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?Eki Görüntüle 2677542
Hamilesin canm ama yeni baya sanrm kam testo verin allahm insallh birgün bende bu çift çizgiyi gorurumMerhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki size durum nedir?Eki Görüntüle 2677542
Kan testi için sabırsızlanıyorum inşallah hamileyimdir inanın uzun zamandır bekliyorum ben de umarım hamileyimdir sizde en yakın zamanda olursunuz inşallahHamilesin canm ama yeni baya sanrm kam testo verin allahm insallh birgün bende bu çift çizgiyi gorurum![]()
Hemen yarın yaptırın insallh sağlıklı bir gebelik olir ve sağlıkla alirsnz kucağınıza rabbim bekleyisinizi mukafatlandrmsdr insallh. Aminn insallh tesekkrler tüm isteyenler insallhKan testi için sabırsızlanıyorum inşallah hamileyimdir inanın uzun zamandır bekliyorum ben de umarım hamileyimdir sizde en yakın zamanda olursunuz inşallah
Hamilesin bende Asetime 6 gün kala idrar testi yaptım çizgi çok silik çıktı bugün kan testi verdim 29 çıktıMerhaba arkadaşlar adetim 4-5 gün kadar gecikti başka belirtim yok sabah elimde olan laboquick erken gebelik testini yaptım ilk baştaki sonra epey zamandır elimdeydi bozulmuşmudur acaba diye predictor aldım eve gelip onu yaptım o da altta ki sizce durum nedir?Eki Görüntüle 2677542
İnşallah hamileyimdir yarın kan testi yaptırıcamHamilesin bende Asetime 6 gün kala idrar testi yaptım çizgi çok silik çıktı bugün kan testi verdim 29 çıktı
Dün yapmış olduğum idrar testimİnşallah hamileyimdir yarın kan testi yaptırıcam
Adet günü bir daha verin daha çok yükselir o inşallahHamilesin bende Asetime 6 gün kala idrar testi yaptım çizgi çok silik çıktı bugün kan testi verdim 29 çıktı
Gece yaptırdım dayanamadım sonuç 1014 hemşire hamilesin dedi ama ben halaKan sonucunu yazarsan sevinirim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizim başımızaGece yaptırdım dayanamadım sonuç 1014 hemşire hamilesin dedi ama ben hala
inanamıyorum![]()