- 14 Ocak 2020
- 34
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi Duygumelek3452
-
Teşekkür ederim inşallah öyledirHamilesin hayırlı olsun
Teşekkür ederim kan testi için bi kaç gün beklemeyi düşünüyordum inşallah doğrudurÇizgi belli büyük ihtimal hamilesin. Kan testini geciktirme canım
1 ay öncesine kadar istemiyordum daha yeni yaniiHamilelik var gibi duruyor hayırlı olsun
Ne kadar süredir istiyodunuz
İnşallaaahh çok mutlu olurumHamilesin hayırlı olsun
1 ay öncesine kadar istemiyordum daha yeni yanii
İnşallah yanılmıyoruzdurO zaman çok nasiplisiniz gözünüz aydın
Çok mutlu oldum inşallah öyledir isteyen herkese nasip etsin AllahımHamilesin tebrikler kan testyle kesinlestir
Tebrikler çok belli bi ikinci çizgi inşallah devamı sağlıkla gelirÇok mutlu oldum inşallah öyledir isteyen herkese nasip etsin Allahım
Birliktelik sonrası hemen duş almadım , ayaklarımı yukarı kaldırıp bekledim hepsi buTebrikler çok belli bi ikinci çizgi inşallah devamı sağlıkla gelirherhangi bişey yaptınız mı bize önerebileceğiniz :)
Kan testi verdim şuan sonuç 222 daha çok yeni bir kaç gün sonra tekrar kan testi yaptırcam çok teşekkür ederim hepinizeSelam arkadaşlar kulübe yeni üye oldum. Bugün ilk defa gebelik testi yaptım 3 gün geciktim test sonucuma göre hamilemiyim değil miyim anlayamadım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sizlerden yorum alabilir miyim
pozitif görünüyor ikinci çizgiyi görebiliyorum hayırlı olsun şimdidenBenim de gebelik testim bu şekilde çıktı adetim 1 hafta gecikti sizce hamile olabilir miyim
İnşallah teşekkür ederim :)pozitif görünüyor ikinci çizgiyi görebiliyorum hayırlı olsun şimdiden
Bunu okuduğum gece acike gittim kan testinde beta hcg 0.0 çıktı bugünde sağlık ocağına gittim beta hcg 0.7 çıktı hala adet olmadım ama sizce ümitlenmelimiyim doktor 1 hafta daha hasta olmazsan tekrar test yapalım dedi çok moralim bozuluyor negatifleri görünce okumadığım forum kalmadıpozitif görünüyor ikinci çizgiyi görebiliyorum hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?