Yerleşme kanaması her kadında olmaz yada bi önceki bebekte oldu diye diğer hamilelikte de olmaz kan verirseniz çıkar bence idrara daha geç geçer kana daha önce geçer o yüzden çıkarHamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?
Bu benim ilk hamileliğim yeni evliyim. İnşallah tutulur kimyasal diye çok korkuyorum. O zmn kan vermeye gidecemYerleşme kanaması her kadında olmaz yada bi önceki bebekte oldu diye diğer hamilelikte de olmaz kan verirseniz çıkar bence idrara daha geç geçer kana daha önce geçer o yüzden çıkar
Verin bence bende gebeyim yerleşme kanamam olmadı herkeste olmuyor inşallah güzel haberlerle gelirsinizBu benim ilk hamileliğim yeni evliyim. İnşallah tutulur kimyasal diye çok korkuyorum. O zmn kan vermeye gidecem
Anladım hayırlısıyla kucağınıza alırsınızVerin bence bende gebeyim yerleşme kanamam olmadı herkeste olmuyor inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Tabiki ederim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah ama bence gebesinizAnladım hayırlısıyla kucağınıza alırsınızbana da dua edin
Teşekkür ederim dinlenmeye çalışıyorum hep ama su içemiyorum midem bulanır çokCanim ben kesinlikle gördüm.
Hemen yarin kan ver.
Inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Sakin ol ve stres yapma. Bol bol dinlen ve su iç
İnşallah sağlıklı olsun ben de hissediyorum çok belirte var bende mide bulantısı. Kusma. Koku hassasiyeti.kasiklarimda ağır....Tabiki ederim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah ama bence gebesiniz
Hepsini yaşıyorum sabah kusmaları bulantı aşırı aşırı kasık ağrıları ama bugün sabah kusma yerine baş dönmem oldu sızıyorum yattığım yereİnşallah sağlıklı olsun ben de hissediyorum çok belirte var bende mide bulantısı. Kusma. Koku hassasiyeti.kasiklarimda ağır....
İnşallah aminnn canımHepsini yaşıyorum sabah kusmaları bulantı aşırı aşırı kasık ağrıları ama bugün sabah kusma yerine baş dönmem oldu sızıyorum yattığım yerehayırlı haberlerle gelin inşallah buraya