• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi yaptım bakın nolur

Ssanemtkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
275
84
98
34
Kızlar merhaba artı med marka erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı hamile miyim değil miyim anlayamadım bi yorum yazın nolur

Eklentiler

• IMG_7924.jpeg
    IMG_7924.jpeg
    227,2 KB · Görüntüleme: 61
Evet bi cizgi var ama bu marka için hiç iyi şeyler okumadım. Ama siz yine de kan verin hemen.insallah gebesindir😍

Kızlar merhaba artı med marka erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı hamile miyim değil miyim anlayamadım bi yorum yazın nolur
Malesef geçen ay bundan da daha belirgin çıkmıştı benim artımed.. Tam hayal kırıklığı kan verdim sonuç negatif adet oldum sonra. İmkanın varsa farklı bi test ile yap Awox kuruma çizgisi bile bırakmıyor

Malesef geçen ay bundan da daha belirgin çıkmıştı benim artımed.. Tam hayal kırıklığı kan verdim sonuç negatif adet oldum sonra. İmkanın varsa farklı bi test ile yap Awox kuruma çizgisi bile bırakmıyor
Prodoctor da öyle kuruma bırakmıyor ama sen farklı bir testle dene istersen insallh sana doğru pozitif göstermiştir 🤲💞

Ay bilseydim almazdım ya gerçekten hayal kırıklığı resmen

İnşallah canım çıkacağım şimdi tekrar ama bu marka yanlış negatif ise sıkıntı yani yaptıkları çok yanlış
Kaç kişi bu yüzden hayal kırıklığına uğradı bi bilsen 🥹 ayy hadi al gel yap bakalım ne çıkıcak 🥲

Back