Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aetimed yalancı pozitif çıkartiyormus canım başka bir testle tekrarla istersen regle kaç gün varKızlar merhaba artı med marka erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı hamile miyim değil miyim anlayamadım bi yorum yazın nolur
Malesef geçen ay bundan da daha belirgin çıkmıştı benim artımed.. Tam hayal kırıklığı kan verdim sonuç negatif adet oldum sonra. İmkanın varsa farklı bi test ile yap Awox kuruma çizgisi bile bırakmıyorKızlar merhaba artı med marka erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı hamile miyim değil miyim anlayamadım bi yorum yazın nolur
Prodoctor da öyle kuruma bırakmıyor ama sen farklı bir testle dene istersen insallh sana doğru pozitif göstermiştirMalesef geçen ay bundan da daha belirgin çıkmıştı benim artımed.. Tam hayal kırıklığı kan verdim sonuç negatif adet oldum sonra. İmkanın varsa farklı bi test ile yap Awox kuruma çizgisi bile bırakmıyor
Yaa kuzum inşallahEvet bi cizgi var ama bu marka için hiç iyi şeyler okumadım. Ama siz yine de kan verin hemen.insallah gebesindir![]()
Ay inşallah yaa tekrar çıkıp onu alayım benProdoctor da öyle kuruma bırakmıyor ama sen farklı bir testle dene istersen insallh sana doğru pozitif göstermiştir![]()
Ay bilseydim almazdım ya gerçekten hayal kırıklığı resmenMalesef geçen ay bundan da daha belirgin çıkmıştı benim artımed.. Tam hayal kırıklığı kan verdim sonuç negatif adet oldum sonra. İmkanın varsa farklı bi test ile yap Awox kuruma çizgisi bile bırakmıyor
Sen genede başka bi testle yap canım varsa elindeAy bilseydim almazdım ya gerçekten hayal kırıklığı resmen
Aynı markadan 2 tane almıştım canımSen genede başka bi testle yap canım varsa elinde
İnşallah gerçek pozitif canımAy inşallah yaa tekrar çıkıp onu alayım ben
Edebiliyorsan iade et başka bisiy versinler yerine :)Aynı markadan 2 tane almıştım canım![]()
Başka test alma ihtimalin varsa alıp tekrar yapsana canım ay inşaallah vardırAynı markadan 2 tane almıştım canım![]()
Ay hem korkuyorum hem heyecanlıyım üniversitenin bitmesine 3 ay kaldı aslında olsa olur ama yapabilir miyim canım bilmiyorum çok değişik bir duygu buİnşallah gerçek pozitif canımsen alda gel artimed hariç.
![]()
İnşallah canım çıkacağım şimdi tekrar ama bu marka yanlış negatif ise sıkıntı yani yaptıkları çok yanlışBaşka test alma ihtimalin varsa alıp tekrar yapsana canım ay inşaallah vardır![]()
Baya belirgin varKızlar merhaba artı med marka erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı hamile miyim değil miyim anlayamadım bi yorum yazın nolur
Kaç kişi bu yüzden hayal kırıklığına uğradı bi bilsenİnşallah canım çıkacağım şimdi tekrar ama bu marka yanlış negatif ise sıkıntı yani yaptıkları çok yanlış
bu testte var gibi başka markalardanda dene kesinleşsin kuzumKızlar merhaba artı med marka erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı hamile miyim değil miyim anlayamadım bi yorum yazın nolur
Yaparsın Allah'ın izniyle canım benim :) güzel düşün güzel olsunAy hem korkuyorum hem heyecanlıyım üniversitenin bitmesine 3 ay kaldı aslında olsa olur ama yapabilir miyim canım bilmiyorum çok değişik bir duygu bu
Naptin canım alabildinmi testAy hem korkuyorum hem heyecanlıyım üniversitenin bitmesine 3 ay kaldı aslında olsa olur ama yapabilir miyim canım bilmiyorum çok değişik bir duygu bu