Hamilelik testi yapıp yanılanlar ?

Akasyacım sonucun ne bilgilendir bizii :)

Akasyacım sonucun ne bilgilendir bizii :)

Canım benim ilgin için çoooooook teşekkür ederim:)

Dün inan sen dedin diye bugün sabah hastaneye test yaptırmaya gittik eşimle...saatler geçmek bilmedi benden önce 35 kişi vardı iki saat sırf kan için sıra bekledim öğleden sonrada 3 te sonucu almaya gelin denildi..

patrondan izin almadan atladım arabaya deli deli hastaneye koştum ...veeeeeeee çook şükür Rabbimin izni ile hamileymişimmmm :)

sen haklı çıktın inşallah senin güzel haberini almayıda bana nasip etsin ...:)

Ayy canım benim çokk sevindim. burada güzel haberler alınca kendimmişim gibi seviniyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı da başımıza olsun inşallah:) belki gelecek ay güzel bir haber vermek nasip olur :) Kendine ve bebişine çok iyi bak, hiç bir şeye de canını sıkma canım :) Haa bu arada kaynanana iyi bir kapak olmuştur :)

Biliyorum canım çok sağol aynı şeyleri bende yaşıyorum sevinenlerle sevinip ,üzülenlerle üzülüyorum.

Gerçektenden kapak oldu bir çok kişiye artık çok bunalmıştım cahil insan çok malesef...

Bende dört gözle bekliyorum tatlı haberlerini hemde ikiz ,üçüz olsun inşaaaallahhhh:)

Veeee malesef bebeğimi kaybettim

Bir varmış bir yokmuş..Allah herkese hakkından hayırlısını versin ..........

Son düzenleme:
gecen ay pozitifti idrar testi kimyasal cikti bu ayda pozitif yikilmama az kaldi yani yine kimyasal olmasin lutfen

ben de yaptım 33. günde.döngüm 30 falandır ama negatif çıktı hala bir şey yok. inşallah benimki de yanılmıştır ama biraz zor.

Bende bata 8 gün kala yaptım test ikinci çizgi hafif silik çıktı, bata 3 gün kala yaptım tek çizgi çıktı şimdi 2 gün var 2 gün sonra kan vermeye gidicem inşallah... Rabbim isteten herkesen en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…