• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik testi ve bozukluk

iliskide sadece surtunme oldu bosalma olmadi testi karton kutusundan cikartip plastik paketinde peceteye sarip 1 hafta kadar sakladim acaba bozulma olmus olabilir mi 20 liralik bir testti
Ben şimdi anlamadım sürtünerek yasadiysiniz iliskiyi neden Ella içtiniz o hap çok tehlikeli diyolar adetin az geldi belkide onun yüzünden. Hiç kullanmadim ama o hap etkileyebilir adetini. Testte büyük ihtimalle bozuk olmuş olabilir. Sadece bir testin sonucuna göre yorum yapmakta olmaz. Pozifi kaç testte görüp hamile çıkmayanlar var bu platformda

iki farklı markadan aynı idrarla test yaptım sabah ilk idrar degil ama 3 saattir tutuyordum sonradan çizgi falan da gelmedi ama yine yogun koyu renkli bir idrardi
Bak yok gayet. Sürtünerek kim hamile kalmış ben hiç duymadim şuana kadar. Rahat ol stres de geciktirir adetini bide azaltabilir. Sen zaten kanama yasamissin azda olsa kahverengi ile birlikte gelmiş belkide ara kanamaydi o. Adetinde stres dolayısıyla gecikti.

Ben şimdi anlamadım sürtünerek yasadiysiniz iliskiyi neden Ella içtiniz o hap çok tehlikeli diyolar adetin az geldi belkide onun yüzünden. Hiç kullanmadim ama o hap etkileyebilir adetini. Testte büyük ihtimalle bozuk olmuş olabilir. Sadece bir testin sonucuna göre yorum yapmakta olmaz. Pozifi kaç testte görüp hamile çıkmayanlar var bu platformda
ya biraz deneyimsiz oldugumdan endise ettik o yuzden nolur nolmaz diye ella aldim korunmuyorduk bir de sadece geri cekildi

ya biraz deneyimsiz oldugumdan endise ettik o yuzden nolur nolmaz diye ella aldim korunmuyorduk bir de sadece geri cekildi
Son yaptığınız testler negatif o ilk attığınız test neden o kadar net pozitifti anlamadım. Adet oldunuz mu? Bir de zaten sürtünme değil; geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdiğinizi söylediğiniz için pozitif olduğunu düşündüm ben diğer üyeler bu detayı kaçırmış. Neyse gebe değilsiniz.

Son yaptığınız testler negatif o ilk attığınız test neden o kadar net pozitifti anlamadım. Adet oldunuz mu? Bir de zaten sürtünme değil; geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdiğinizi söylediğiniz için pozitif olduğunu düşündüm ben diğer üyeler bu detayı kaçırmış. Neyse gebe değilsiniz.
ya surtunme oldu da sadece girmedi yani ilk iliskimdi zaten surtunme oldu ama yine de geri cekildi cevresine olunca da hamile kalma ihtimali oluyormus cunku ilk test negatifti sonra pozitif olan testi de biraz yanlis sakladigimdan bozulmus olabilir diye dusundum

Ay yok canım o kadarla da hamile kalınmaz ben de ilişki kondom olmadan oldu sandım.
sabah şimdi ilk idrarla da yaptım iki test sonuclar boyle hamilelik yoktur degil mi reglim neden gecikiyor olabilir

Eklentiler

• IMG_20250224_110600.jpg
    IMG_20250224_110600.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20250224_110547.jpg
    IMG_20250224_110547.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 7
Back