Hamilelik testi sonradan pozitif cikanlar

Hamileliktede adet sancısı gibi sancılar oluyor adettime 5 gün var ben hep adet sancısı çekiyorum inşallah hamilesin
Inşallah canım benim aminnnnn ben normalde adet olduğumu anlamazdım tek belirtim adete bir hafta kala göğüs sisligim olurdu adetle birlikte sancılarım başlardı ama bu sefer adet öncesi başladı ağrılarım ve göğüslerim adetten iki hafta öncesi şişmeye başladı ay bide benim beyaz kremsi bi akintimda başladı oncedende olurdu ama az olurdu bu sefer çok yoğun

İnşallah hamilesin canm

Canm değer 200 yani hamileyim darısı senin ve isteyen herkesin başına
Ay çok sevindim Rabbim sağlıklı bir hamilelikten sonra melegini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bana ve tüm isteyenlere bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) ara sıra ağrılarım olup geçiyor özellikle sağ kasigimdan bacağıma kadar ağrı oluyor

Valla dua ediyorum benimde sol kasığım ağrıyor ağrısı bacağıma atıyor bence sende hamilesin inşallah

Valla dua ediyorum benimde sol kasığım ağrıyor ağrısı bacağıma atıyor bence sende hamilesin inşallah
Hadi inşallah hayırlısı bekleyip görcez bakalım geçen ayda çoğu belirti oldu kesin hamileyim dedim kırmızıyı gördüm umarım bu ay böyle olmaz :))))

Bende hamileymisim çok şükür değerim 1000 çıktı rabbim herkese nasip etsin

Ben adetime bir hafta kala kan verdim çıkmadı iki hafta sonra yani adetim bir hafta geçince verdim 4 haftalıksın dediler

Ben adetime bir hafta kala kan verdim çıkmadı iki hafta sonra yani adetim bir hafta geçince verdim 4 haftalıksın dediler
Aynısı bu ay benim başıma geldi adete bir hafta kala çıkmadı 14 gün sonra değerim 7530.20 falan çıktı 4 haftalıksın dediler sizin değerinz kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…