- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 25
- Konu Sahibi Minelsi0101
-
Benimde ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi sanırım benimde öbür aya kalacakHastalandım kızlar bır daha kı aya kaldı
Hamileliktede adet sancısı gibi sancılar oluyor adettime 5 gün var ben hep adet sancısı çekiyorum inşallah hamilesinBenimde ağrılarım başladı adet olacakmışım gibi sanırım benimde öbür aya kalacak
Inşallah canım benim aminnnnn ben normalde adet olduğumu anlamazdım tek belirtim adete bir hafta kala göğüs sisligim olurdu adetle birlikte sancılarım başlardı ama bu sefer adet öncesi başladı ağrılarım ve göğüslerim adetten iki hafta öncesi şişmeye başladı ay bide benim beyaz kremsi bi akintimda başladı oncedende olurdu ama az olurdu bu sefer çok yoğunHamileliktede adet sancısı gibi sancılar oluyor adettime 5 gün var ben hep adet sancısı çekiyorum inşallah hamilesin
Sen hamilemisin canımHamileliktede adet sancısı gibi sancılar oluyor adettime 5 gün var ben hep adet sancısı çekiyorum inşallah hamilesin
İnşallah hamilesin canmInşallah canım benim aminnnnn ben normalde adet olduğumu anlamazdım tek belirtim adete bir hafta kala göğüs sisligim olurdu adetle birlikte sancılarım başlardı ama bu sefer adet öncesi başladı ağrılarım ve göğüslerim adetten iki hafta öncesi şişmeye başladı ay bide benim beyaz kremsi bi akintimda başladı oncedende olurdu ama az olurdu bu sefer çok yoğun
Daha beli değil bugn bir kan testi yapmaya duşünuyorumSen hamilemisin canım
Evet öyleymiş Hayırlısı olsun bakalımZaten hamilelik belirtileri ve adet belirtileri aynı
Hadi inşallah haber ver bizede canım gönlünce olsun inşAllahDaha beli değil bugn bir kan testi yapmaya duşünuyorum
Canm değer 200 yani hamileyim darısı senin ve isteyen herkesin başınaHadi inşallah haber ver bizede canım gönlünce olsun inşAllah
Ay çok sevindim Rabbim sağlıklı bir hamilelikten sonra melegini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bana ve tüm isteyenlere bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) ara sıra ağrılarım olup geçiyor özellikle sağ kasigimdan bacağıma kadar ağrı oluyorCanm değer 200 yani hamileyim darısı senin ve isteyen herkesin başına
Valla dua ediyorum benimde sol kasığım ağrıyor ağrısı bacağıma atıyor bence sende hamilesin inşallahAy çok sevindim Rabbim sağlıklı bir hamilelikten sonra melegini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bana ve tüm isteyenlere bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) ara sıra ağrılarım olup geçiyor özellikle sağ kasigimdan bacağıma kadar ağrı oluyor
Hadi inşallah hayırlısı bekleyip görcez bakalım geçen ayda çoğu belirti oldu kesin hamileyim dedim kırmızıyı gördüm umarım bu ay böyle olmaz :))))Valla dua ediyorum benimde sol kasığım ağrıyor ağrısı bacağıma atıyor bence sende hamilesin inşallah
İnşallah bu ay kırmızı görmesinHadi inşallah hayırlısı bekleyip görcez bakalım geçen ayda çoğu belirti oldu kesin hamileyim dedim kırmızıyı gördüm umarım bu ay böyle olmaz :))))
Amin canım Allah razı olsun :))İnşallah bu ay kırmızı görmesin
Ben adetime bir hafta kala kan verdim çıkmadı iki hafta sonra yani adetim bir hafta geçince verdim 4 haftalıksın dedilerMerhaba bayanlar iki aydır bebek istiyoruz geçen ay olmadı Maalesef bu ayda kendimde dahil çevremdekilerde dahil hep rüyalarında hamile olduğumu kız çocuğumun olduğunu görmüşler bende rüyamda hamileydim ve doktor bir kavonuz turşu veriyordu bana anlaşıldığı gibiii cokkk umutlandırdi beni :) neyse asıl konuya geleyim bu rüyaların ardından bi kaç belirtide olunca test yapmak istedim ve adetime henüz 10 gün varken yaptım negatif pek moralimi bozmadım erken diye sonra testi bıraktım çekmeceye ertesi gün bir açtım gayet koyu bir şekilde ikinci çizgi hemen tekrar yaptım negatif bu sefer ertesi günde çıkmadı ister istemez insanın umudu biraz yıkılıyor şuan 8 gün var adetime böyle olupta hamile kalan oldumu ?
Hayırlı olsun kandan mi anladılar 4 haftalık olduğunuBen adetime bir hafta kala kan verdim çıkmadı iki hafta sonra yani adetim bir hafta geçince verdim 4 haftalıksın dediler
Aynısı bu ay benim başıma geldi adete bir hafta kala çıkmadı 14 gün sonra değerim 7530.20 falan çıktı 4 haftalıksın dediler sizin değerinz kaçBen adetime bir hafta kala kan verdim çıkmadı iki hafta sonra yani adetim bir hafta geçince verdim 4 haftalıksın dediler
Aynısı bu ay benim başıma geldi adete bir hafta kala çıkmadı 14 gün sonra benim değerim 7530.20 falan çıktı 4 haftalıksın dediler sizin değerinz kaç[/benibenim adetten üç gün sonra 1000 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?