- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 25
- Konu Sahibi Minelsi0101
-
Senin baya geçmiş bence kan testi yaptirsan daha iyi olur en azından için rahatlar benimde belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü psikolojik de olabilir bakalım bekliycem inşallah ikimizde hamişizdirrrrrrGenelde o testlerin 1-2 saat sonrası geçersiz olabiliyor işin ilginç yanı hamile olup testti negatif oln çok üye var sitede bende napıcam şaşırdım kaldım
Senin baya geçmiş bence kan testi yaptirsan daha iyi olur en azından için rahatlar benimde belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü psikolojik de olabilir bakalım bekliycem inşallah ikimizde hamişizdirrrrrr
:))))))) hadi inşallah bakalım canımYaaaa inşallah ağzın bal yesin =)
test bozulmuş fazla idrar damlatmışsın.
Canım bu eski test beklediği için böyle konu kısmına atacağınaatacagima buraya atmışımtest bozulmuş fazla idrar damlatmışsın.
evet olanları duymuştum bi kaç gün sonra tekrar yap inşallah çıkarKızlar benım bat 28 Kasım yanı 4 gun gecıktım dun test yaptım negatif tı Halsızlık yorgunluk göğüs ucumda kararma var benım gıbı oncr negatıf sonra pozıtıf cıkan vst mı
İnşallah ya siz hamıle misinizevet olanları duymuştum bi kaç gün sonra tekrar yap inşallah çıkar
Daha benim iki günüm var canım adete bakalım hayırlısı olsun inşallah bi kaç gün geciksin öyle yapıcam Rabbim herkese tattirsin anne olma duygusunu :)İnşallah ya siz hamıle misiniz
Amin amin inşallah ama benım umudum kalmadı sankı kahve rengı leke geliyor gibiDaha benim iki günüm var canım adete bakalım hayırlısı olsun inşallah bi kaç gün geciksin öyle yapıcam Rabbim herkese tattirsin anne olma duygusunu :)
Hemen umutsuz olma yerleşme kanamasindada leke geliyor hatta normal adet gibi olmasada hafif kanaması olanlarda oluyor hayırlısı olsun inşallah canimAmin amin inşallah ama benım umudum kalmadı sankı kahve rengı leke geliyor gibi
Ayy inşallah cnm ya inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün bize evlat nasıp etsinHemen umutsuz olma yerleşme kanamasindada leke geliyor hatta normal adet gibi olmasada hafif kanaması olanlarda oluyor hayırlısı olsun inşallah canim
Amin canım inşallah :)Ayy inşallah cnm ya inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün bize evlat nasıp etsin
Hastalandım kızlar bır daha kı aya kaldıAmin canım inşallah :)
sağlık olsun canım sıkma canını elbet olur :))Hastalandım kızlar bır daha kı aya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?