Hamilelik testi silik çizgi

ankaizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
7
1
20
IMG_2571.jpeg

Eşimle 22 Eylülde evlendim. Balayına gitmeden önce yani 16 Eylülde adet olmuştum. 29 Ekimde de adet oldum. Uzun süredir baş dönmesi, halsizlik, aşırı fazla bir şekilde mide bulantısı ve kasık ağrısı olunca test yapayım dedim. Testi yaptım ve sonuç bu. Hamile miyim, değil miyim anlayamadım. Her ihtimale karşı hastaneye gideceğim ama yine de sormak istedim. İkinci çizgi silik olarak gözüküyor değil mi? Sadece ben görmüyorumdur umarım. 😄

Eki Görüntüle 3502218
Eşimle 22 Eylülde evlendim. Balayına gitmeden önce yani 16 Eylülde adet olmuştum. 29 Ekimde de adet oldum. Uzun süredir baş dönmesi, halsizlik, aşırı fazla bir şekilde mide bulantısı ve kasık ağrısı olunca test yapayım dedim. Testi yaptım ve sonuç bu. Hamile miyim, değil miyim anlayamadım. Her ihtimale karşı hastaneye gideceğim ama yine de sormak istedim. İkinci çizgi silik olarak gözüküyor değil mi? Sadece ben görmüyorumdur umarım. 😄
Bende boyle silik bi cizgiyle ogrenmisdim. Hayirli olsun kan verirseniz kesinlesir.

Ama şöyle bir durum da var. Ben eşimle erkenden çocuk istemediğim için ertesi gün hapı kullanmıştım. Buna rağmen olabilir mi sizce?
Hic bi fikrim yok valla hersey olabilir😀 bu dunyada olmaz diye bisey yok

Merhaba
Bende de aynı durum mevcut 19 ekimde adet oldum test yaptım böyle silik çıktı fakat kanda çıkmadı farklı markalar da denedim yine silik çıktı kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_2713.jpeg
    IMG_2713.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba
Bende de aynı durum mevcut 19 ekimde adet oldum test yaptım böyle silik çıktı fakat kanda çıkmadı farklı markalar da denedim yine silik çıktı kafam karıştı
Ben daha önce de test yapmıştım net bir şekilde negatif çıkmıştı. Şimdi de yeni yapınca ve silik çıkınca içime bir şüphe düştü. Anlayamadım. Ben kanda daha baktırmadım ama testlerde sizinki gibi oluyor.

Kanda çıkmayınca doktor gebelik yok dedi ama tüm belirtileri yaşıyorum göğüs hassasiyeti kaşık bel ağrısı ama anlam veremedim adet olana kadar umut var diyoruz 😁 sizin de kan da belli olur kan vermeniz daha sağlıklı

Kanda çıkmayınca doktor gebelik yok dedi ama tüm belirtileri yaşıyorum göğüs hassasiyeti kaşık bel ağrısı ama anlam veremedim adet olana kadar umut var diyoruz 😁 sizin de kan da belli olur kan vermeniz daha sağlıklı
Sizin durumunuzu da hiç anlamadım. Şu an çalışıyorum ama izinli olduğum bir gün kan vermeye gideceğim. Aynen öyle adet olana kadar içimizde umut olacak. 😄

Ama şöyle bir durum da var. Ben eşimle erkenden çocuk istemediğim için ertesi gün hapı kullanmıştım. Buna rağmen olabilir mi sizce?
Lütfen onu kullanmayın hayatımda 1 defa ilk evlendiğimde kullandım şimdi çocuğum olsun diye hastaneye gidiyorum 1 sene korundum şimdi 6 ay olacak bir sorun olmamasına rağmen olmuyor yumurtlar kuruyor o ilaçla ilişkiye girerken bile ıslanmıyorsunuz

Merhaba eşimde kullanamıyor hap ama bunu kullandı ve işe de yaradı zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır içersiniz 🥰😂

Eklentiler

• IMG_2957.jpeg
    IMG_2957.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 13
Merhabalar ben 5 kasımda catlatma ignesi oldum doktorum 5 7 9 11 13 değerlendirin dedi kasımın 20 sinde kan tahlili ver dedi bende 16 kasımda test yaptım normal ondan silik cizgi çıktı ama bugün test aldım erken gebelik art mi diye test ondan tek cizgi çıktı biraz önce aldım çok silik cizgi çıktı normal gebelik testinde kan verdim sağlık ocağında sabah ama adetimin gelmesine 1 hafta varken bugün kan geldi sizce ne olabilir bilginiz var mi

Eklentiler

• 20241116_213736.jpg
    20241116_213736.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 8
  • 20241120_154108.jpg
    20241120_154108.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 7
X