Hamilelik testi silik çıktı

Ruzgaratlas38

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
118
49
25
Merhaba. En son adetimin üzerinden 56 gün geçti ara sıra test yapıyordum fakat hep tek çizgi çıkıyordu. Az önce test yaptığımda T çizgisinin silik olduğunu gördüm. 22 gün gecikmem var. Geç döllenme söz konusu olabilir mi? Zaman aralığı çok olduğu için kafam biraz karıştı. Bu arada polikistik over sendromu hastalığım var. Fotoğrafı ekliyorum. Bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.

Geç döllenme tabi ki olabilir. Genelde pcos hastalarında geç döllenme oluyor zaten. Ben ikinci çizgiyi gayet görüyorum. Büyük ihtimalle hamilesin canım. Ama bir test daha yapmalısın varsa zaten çıkar. Her dakika HCG yükseliyor zaten. İkinci testte de yine böyle çıkarsa hemen koş en yakın sağlık kuruluşuna HCG testi yaptırmak istiyorum de. 2 saat sonra sonucu alırsın

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. İçimi rahatlattınız :))

Gözuküyor bence bende gecikmenin 7.gunündeyim test yaptim negatifti ama beyaz kremsi akintım var ve arada kasık ağrim oluyo başka adet belirtim yok karnim şişti o da indi iki gündür bende de olabilir mi acaba bilemiyorum

Selam ben hamileyim
2 gün arayla test yaptım durum bu bugün sabah kan tahlili verdim. Bakalım neler olacak
Eki Görüntüle 3370693
Böyle fotoğraflar görünce çok mutlu oluyorum ya canım bata var mı? Hcg zaten 30 çıkmış hamilesin kimyasal da değildir zaten öyle hissediyorum ben de öyle olmasından korkuyordum hiç aklınıza getirmeyin öyle şeylertadını çıkarın hamileliğinizinçok tebrik ederim biz de 5+6 haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…