- 15 Ocak 2024
- 118
- 49
- 25
-
- Konu Sahibi Ruzgaratlas38
Teşekkür ediyorum yorumunuz için. İçimi rahatlattınız :))Geç döllenme tabi ki olabilir. Genelde pcos hastalarında geç döllenme oluyor zaten. Ben ikinci çizgiyi gayet görüyorum. Büyük ihtimalle hamilesin canım. Ama bir test daha yapmalısın varsa zaten çıkar. Her dakika HCG yükseliyor zaten. İkinci testte de yine böyle çıkarsa hemen koş en yakın sağlık kuruluşuna HCG testi yaptırmak istiyorum de. 2 saat sonra sonucu alırsın
İnşallah hamileyizdir :)Gözuküyor bence bende gecikmenin 7.gunündeyim test yaptim negatifti ama beyaz kremsi akintım var ve arada kasık ağrim oluyo başka adet belirtim yok karnim şişti o da indi iki gündür bende de olabilir mi acaba bilemiyorum
Umarimİnşallah hamileyizdir :)
Canım hamilelik var benceKızlar bir test de benden. Adetime 5 gün var daha. Erken test yaptım. Sizce sonuç ney?
Eki Görüntüle 3370235
Çok mutlu oldum darısı tüm anne adaylarınaSelam ben hamileyim
Sonucunu yaz bize de canım tebrikler2 gün arayla test yaptım durum bu bugün sabah kan tahlili verdim. Bakalım neler olacak
Eki Görüntüle 3370693
Hamilesin canım yüzde 902 gün arayla test yaptım durum bu bugün sabah kan tahlili verdim. Bakalım neler olacak
Eki Görüntüle 3370693
2 gün arayla test yaptım durum bu bugün sabah kan tahlili verdim. Bakalım neler olacak
Eki Görüntüle 3370693
Merhaba. Hcg testim 30.96 çıktıSonucunu yaz bize de canım tebrikler
Hayır gayet iyi bol ceviz yeMerhaba. Hcg testim 30.96 çıktıçok mu düşük acaba. Tahminimce çok yeni.
Verdiğin günden iki gün sonra tekrar ver canım iki katı arttiysa sıkıntı Yok demektir. Artmazsa kimsayala dönebilirMerhaba. Hcg testim 30.96 çıktıçok mu düşük acaba. Tahminimce çok yeni.
Selam ben hamileyim
Böyle fotoğraflar görünce çok mutlu oluyorum ya2 gün arayla test yaptım durum bu bugün sabah kan tahlili verdim. Bakalım neler olacak
Eki Görüntüle 3370693