Hamilelik testi silik çıktı

Böyle fotoğraflar görünce çok mutlu oluyorum ya 🥹 canım bata var mı? Hcg zaten 30 çıkmış hamilesin kimyasal da değildir zaten öyle hissediyorum ben de öyle olmasından korkuyordum hiç aklınıza getirmeyin öyle şeyler🥰tadını çıkarın hamileliğinizin🥰🥰çok tebrik ederim biz de 5+6 haftalık olduk 🙈
Polikistik over sendromundan dolayı adetlerim çok düzenli değildir. 35 günde 1 düzenli adet olurum aslında ama son adet tarihim 20 kasım. Bayağı oldu. Benim kafama takılan bir takım şeyler var. Demekki geç yumurtluyorum diyorum kendi kendime. Ben de sizi tebrik ederim 🥰

Polikistik over sendromundan dolayı adetlerim çok düzenli değildir. 35 günde 1 düzenli adet olurum aslında ama son adet tarihim 20 kasım. Bayağı oldu. Benim kafama takılan bir takım şeyler var. Demekki geç yumurtluyorum diyorum kendi kendime. Ben de sizi tebrik ederim 🥰
Tebrik ederim canım. Ikimiz de aynı ay doğurucağız inṣAllah. Benim beta 24 gelmisti ama bundan 2 gün önce

merhaba hamilemisiniz düzeldimi beta oranınız

X