Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.629 842 35 Cuma 21:23 Konu Sahibi eylulortmen #21 egtmcanne .!.: Sizce bunda çizgi var mı? Sabah yapıp on dakka bekleyip çıktım evden. İlk 10 dakika bişey göremedim yada dikkat etmedim bilmiyorum. Geldiğimde böyleydi. Sağ tarafı biraz sararmıs o yüzden öyle çıktı. Genişletmek için tıkla... Canım kuruma da olabilir Oyüzden sabah ilk idrarla tekrar yap inşallah koyulaşır varsada
egtmcanne .!.: Sizce bunda çizgi var mı? Sabah yapıp on dakka bekleyip çıktım evden. İlk 10 dakika bişey göremedim yada dikkat etmedim bilmiyorum. Geldiğimde böyleydi. Sağ tarafı biraz sararmıs o yüzden öyle çıktı. Genişletmek için tıkla... Canım kuruma da olabilir Oyüzden sabah ilk idrarla tekrar yap inşallah koyulaşır varsada
essanli Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 237 92 Cuma 21:32 Konu Sahibi eylulortmen #22 eylulortmen .!.: Çok sevindim hocam Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da uğurlu gelir inşallah 8.gün Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüzün muradını nasip etsin insallah
eylulortmen .!.: Çok sevindim hocam Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da uğurlu gelir inşallah 8.gün Genişletmek için tıkla... Allah gönlünüzün muradını nasip etsin insallah
essanli Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 237 92 Pazar 09:00 Konu Sahibi eylulortmen #23 eylulortmen .!.: Arkadaşlar adet geçikmemin 8.günü evde olan bu kaset testi yaptım sizce olumlu mu sonuç hafif çizgi var gibi. Sizler de yorumlar mısınız Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi
eylulortmen .!.: Arkadaşlar adet geçikmemin 8.günü evde olan bu kaset testi yaptım sizce olumlu mu sonuç hafif çizgi var gibi. Sizler de yorumlar mısınız Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi
E eylulortmen Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 45 9 Pazar 17:10 Konu Sahibi eylulortmen #24 essanli .!.: Kan verdiniz mi Genişletmek için tıkla... Maalesef kanamam oldu test yanlış gösterdi demek ki
essanli .!.: Kan verdiniz mi Genişletmek için tıkla... Maalesef kanamam oldu test yanlış gösterdi demek ki
essanli Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 237 92 Pazar 17:11 Konu Sahibi eylulortmen #25 eylulortmen .!.: Maalesef kanamam oldu test yanlış gösterdi demek ki Genişletmek için tıkla... Adet mi oldunuz kanama mı
eylulortmen .!.: Maalesef kanamam oldu test yanlış gösterdi demek ki Genişletmek için tıkla... Adet mi oldunuz kanama mı
E eylulortmen Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 45 9 Pazar 17:16 Konu Sahibi eylulortmen #26 essanli .!.: Adet mi oldunuz kanama mı Genişletmek için tıkla... Adet sanırım dün başladı bugün de devam ediyor. Ama ilk defa böyle gecikme yaşıyorum o nedenle test de almadım kan da vermedim
essanli .!.: Adet mi oldunuz kanama mı Genişletmek için tıkla... Adet sanırım dün başladı bugün de devam ediyor. Ama ilk defa böyle gecikme yaşıyorum o nedenle test de almadım kan da vermedim
essanli Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 237 92 Pazar 17:19 Konu Sahibi eylulortmen #27 eylulortmen .!.: Adet sanırım dün başladı bugün de devam ediyor. Ama ilk defa böyle gecikme yaşıyorum o nedenle test de almadım kan da vermedim Genişletmek için tıkla... Ben burda çok okudum adet gecikmesinden sonra diger aylarda hamile kalanları en kısa zamanda nasip olsun insallah
eylulortmen .!.: Adet sanırım dün başladı bugün de devam ediyor. Ama ilk defa böyle gecikme yaşıyorum o nedenle test de almadım kan da vermedim Genişletmek için tıkla... Ben burda çok okudum adet gecikmesinden sonra diger aylarda hamile kalanları en kısa zamanda nasip olsun insallah
E eylulortmen Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 45 9 Pazar 21:18 Konu Sahibi eylulortmen #28 essanli .!.: Ben burda çok okudum adet gecikmesinden sonra diger aylarda hamile kalanları en kısa zamanda nasip olsun insallah Genişletmek için tıkla... İnşallah isteyen herkese nasip olsun
essanli .!.: Ben burda çok okudum adet gecikmesinden sonra diger aylarda hamile kalanları en kısa zamanda nasip olsun insallah Genişletmek için tıkla... İnşallah isteyen herkese nasip olsun