Hamilelik testi olumlu mu

eylulortmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
45
9
Arkadaşlar adet geçikmemin 8.günü evde olan bu kaset testi yaptım sizce olumlu mu sonuç hafif çizgi var gibi. Sizler de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_4318.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 93
Bir çizgi görünüyor canım gününde geçmiş kan verebilirsin
Sizce bunda çizgi var mı? Sabah yapıp on dakka bekleyip çıktım evden. İlk 10 dakika bişey göremedim yada dikkat etmedim bilmiyorum. Geldiğimde böyleydi. Sağ tarafı biraz sararmıs o yüzden öyle çıktı.

Eklentiler

• 256277D9-AAD2-4E1B-86E0-85DB41D9DC19.jpeg
    216 KB · Görüntüleme: 85
Pekii 8 gün gecikme süresince hiç test yaptınız mı? Negatif miydi hep ?
Yok hocam hiç yapmadım çok üzülüyorum olmayınca bayagıdır deniyoruz. Durum bu olunca da adet olurum diye bekledim hep. bi tane çekmecede kalmış görünce yapıyım dedim inşallah olur hepimizin gönlünce olsun. Ama yine de çok ümitlenmiycem bakalım haftaiçi inşallah boş günümde de kan vermeye giderim

Bu kadar geciktiyseniz ve böyle çıktıysa geç döllenme de olabilir. Dilediğiniz gibi ilerledi insallah hocam Allah gönlünüze göre versin. Dileyen herkese insallh çok ümitlenmeyin ama mutlaka geciktirmeden kan da verin stres olursunuz bekledikçe.

Kaset testler yüksek beta algilar erken gebelikler dusuk betayi algilar oyle diyorlar
Erken gebelik testin varsa bide onunla yap canim

Düzenlimi adetiniz ? Geç tutmuş olabilir bende 8.günde çok net belliydi bende 8.günde yaptım inşallah gebesinizdir
Adetim genelde düzenli oluyor bazen 2 3 gün oynayabiliyor. İnşallah bakalım yarın yine yapınca atarım testi hafif çizgiyi daha önce hiç görmemiştim umarım olmuştur

Adetim genelde düzenli oluyor bazen 2 3 gün oynayabiliyor. İnşallah bakalım yarın yine yapınca atarım testi hafif çizgiyi daha önce hiç görmemiştim umarım olmuştur
Ben adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı adetim geçti 8.günde yaptım netti baya güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…