- 3 Haziran 2024
- 45
- 9
-
- Konu Sahibi eylulortmen
Bir çizgi görünüyor canım gününde geçmiş kan verebilirsinArkadaşlar adet geçikmemin 8.günü evde olan bu kaset testi yaptım sizce olumlu mu sonuç hafif çizgi var gibi. Sizler de yorumlar mısınız
Sağol canım inşallah olmuşturBir çizgi görünüyor canım gününde geçmiş kan verebilirsin
İnşallah canım haber vericemKan ver canım haber ver merak ettimm
Sizce bunda çizgi var mı? Sabah yapıp on dakka bekleyip çıktım evden. İlk 10 dakika bişey göremedim yada dikkat etmedim bilmiyorum. Geldiğimde böyleydi. Sağ tarafı biraz sararmıs o yüzden öyle çıktı.Bir çizgi görünüyor canım gününde geçmiş kan verebilirsin
Sizin var gibi bence. Umarım vardır :)Arkadaşlar adet geçikmemin 8.günü evde olan bu kaset testi yaptım sizce olumlu mu sonuç hafif çizgi var gibi. Sizler de yorumlar mısınız
İnşallah hocamSizin var gibi bence. Umarım vardır :)
O zaman kesin diyebiliriz bence ama yine de kan verin :) gönlünüzce olsun herseyİnşallah hocam4 dk da falan böyle oldu umarım vardır
Pekii 8 gün gecikme süresince hiç test yaptınız mı? Negatif miydi hep ?İnşallah hocam4 dk da falan böyle oldu umarım vardır
Yok hocam hiç yapmadım çok üzülüyorum olmayınca bayagıdır deniyoruz. Durum bu olunca da adet olurum diye bekledim hep. bi tane çekmecede kalmış görünce yapıyım dedim inşallah olur hepimizin gönlünce olsun. Ama yine de çok ümitlenmiycem bakalım haftaiçi inşallah boş günümde de kan vermeye giderimPekii 8 gün gecikme süresince hiç test yaptınız mı? Negatif miydi hep ?
Sarı lekeden dolayı ben anlayamadım bunu hocamSizce bunda çizgi var mı? Sabah yapıp on dakka bekleyip çıktım evden. İlk 10 dakika bişey göremedim yada dikkat etmedim bilmiyorum. Geldiğimde böyleydi. Sağ tarafı biraz sararmıs o yüzden öyle çıktı.
Ben gözle görebiliyorum hafif çizgi ana sonradan çıktığı için var diyemiyorum haliyle. Yarın erken gebelik testi yapayım bi de.Sarı lekeden dolayı ben anlayamadım bunu hocam
Bu kadar geciktiyseniz ve böyle çıktıysa geç döllenme de olabilir. Dilediğiniz gibi ilerledi insallah hocamYok hocam hiç yapmadım çok üzülüyorum olmayınca bayagıdır deniyoruz. Durum bu olunca da adet olurum diye bekledim hep. bi tane çekmecede kalmış görünce yapıyım dedim inşallah olur hepimizin gönlünce olsun. Ama yine de çok ümitlenmiycem bakalım haftaiçi inşallah boş günümde de kan vermeye giderim
Düzenlimi adetiniz ? Geç tutmuş olabilir bende 8.günde çok net belliydi bende 8.günde yaptım inşallah gebesinizdirArkadaşlar adet geçikmemin 8.günü evde olan bu kaset testi yaptım sizce olumlu mu sonuç hafif çizgi var gibi. Sizler de yorumlar mısınız
Yarın alıcam inşallah hocam bulursamKaset testler yüksek beta algilar erken gebelikler dusuk betayi algilar oyle diyorlar
Erken gebelik testin varsa bide onunla yap canim
Adetim genelde düzenli oluyor bazen 2 3 gün oynayabiliyor. İnşallah bakalım yarın yine yapınca atarım testiDüzenlimi adetiniz ? Geç tutmuş olabilir bende 8.günde çok net belliydi bende 8.günde yaptım inşallah gebesinizdir
Ben adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı adetim geçti 8.günde yaptım netti baya güzel haberlerinizi bekliyoruzAdetim genelde düzenli oluyor bazen 2 3 gün oynayabiliyor. İnşallah bakalım yarın yine yapınca atarım testihafif çizgiyi daha önce hiç görmemiştim umarım olmuştur
Çok sevindim hocam Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı adetim geçti 8.günde yaptım netti baya güzel haberlerinizi bekliyoruz