Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göremedim ama kaset testin resmi varmı acabaKızlar yarın sabah kan vericem ama sabahı sabah edemem yardımcı olun kaset test yaptım direk belirgin şekilde çıktı iki çizgi hemen erken test aldım onda da bu şekilde çıktı anlayamadım
Canım hamilesin bence ya direk çıkmış erken gebelik testin markası neDiğer yaptığım testte bu şekilde
Kaset testtekı poztıf bence net cıkmıs kaset testte bu sekılde yanıltmaz dıye dusunuyorum yınede kan vermek en guzelıDiğer yaptığım testte bu şekilde
Sonucun çok iyi canım hayırlı olsun senin adına çok sevindimÖzel hastanede kan tahlili yaptırdım sonuçları şimdi aldım 340 çıktı bugün regl günümdü nasıl sonucum sizce ne zaman doktora gitmeyelim
Bende de var canım senin adına çok sevindim ilaç mı kullandin canım ne verdi doktor pekiÇok teşekkür ederim bende çok sevindim pcos hastalığım vardı tedavi görüyordum bu ay tedaviyi bırakmıştım böyle haber aldım
Özel hastanede kan tahlili yaptırdım sonuçları şimdi aldım 340 çıktı bugün regl günümdü nasıl sonucum sizce ne zaman doktora gitmeyelim