• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik te ilk belirtiler

Vajinal değişim mi oluyormuş, 18 haftalik hamileyim hic farketmedim değişim falan 🙄

Vajinal değişim mi oluyormuş, 18 haftalik hamileyim hic farketmedim değişim falan 🙄
Allah sagkikla kucağına almayi nasip etsin inşallah 😊🙏 bir sey sormak istiyorum. Dizlerimi kendime cekerek oturamıyorum alt karin ve rahim -kasik bölgeleri öyle kasılıyor ki bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. Siz de özllikle ilk 3 haftata boyle bir sey yaşadınız mı?

Allah sagkikla kucağına almayi nasip etsin inşallah 😊🙏 bir sey sormak istiyorum. Dizlerimi kendime cekerek oturamıyorum alt karin ve rahim -kasik bölgeleri öyle kasılıyor ki bacaklarımı uzatmak zorunda kalıyorum. Siz de özllikle ilk 3 haftata boyle bir sey yaşadınız mı?
Teşekkür ederim Allah razi olsun, tez vakitte Rabbim dileyen isteyen herkese sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.
Benim öyle bir sorunum olmadı hiç sadece hamile kaldığımı bilmeden önce alt karnımda kazan kaynıyordu sanki fokur fokurdur bende üşüttüm herhalde diye düşünmüştüm meğer birileri kendie yer yapıyormuş 🤭

Back