Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eslerin asagida olmasi ne demek?Kızlar bu gün doktora gittim ve doktor bana eşlerin aşağıda olduğunu söyledi ve aklimaa çok kötü takıldı resmen tat alamiyorum hamileliğimden aranızda öyle olan varmi bu arada 21 haftayı bitirdim böyle olup sknti yaşamayan yokmu
Plesanta diyorlar bence öbür adinaEslerin asagida olmasi ne demek?
Haaa anladimmmm, zamanla yukari cikabiliyorlarPlesanta diyorlar bence öbür adina
Bilmiyorum ki her gün nasıl keyif alırdım bu gün hiç keyfim kalmadı doktor ilişki faln he yasak dedi bana o sorun değil tabide bir şey olacağından korkuyorum daha önce 3 kaybim oldu ne bilim Allah kerim yiende dedim belki ydayan olmuştur bu olaayi daha önceHaaa anladimmmm, zamanla yukari cikabiliyorlar
Yasayan bir suru kadin varBilmiyorum ki her gün nasıl keyif alırdım bu gün hiç keyfim kalmadı doktor ilişki faln he yasak dedi bana o sorun değil tabide bir şey olacağından korkuyorum daha önce 3 kaybim oldu ne bilim Allah kerim yiende dedim belki ydayan olmuştur bu olaayi daha önce
Yok canım yaaa o değil benimki zaten sezeryanda bu olayı yaşayan varmı diye merak ettimBen de seks pozisyonu olarak diyorsunuz sandım. Plesentanin aşağıda olması bazen normal doğumu zorlaştırıyor
Bebeğin eşinin altta kalması, eşler değil çünkü bi tanecik var. normal bunlar doğuma yakın eş yukarı çıkıyo bebek aşağı iniyo he çıkmazsa sezeryanEslerin asagida olmasi ne demek?
Sorunsuz bir şekilde ilerlemişmi acaba hamilelikleriYasayan bir suru kadin var
Yok yaaBebeğin eşinin altta kalması, eşler değil çünkü bi tanecik var. normal bunlar doğuma yakın eş yukarı çıkıyo bebek aşağı iniyo he çıkmazsa sezeryan
Akilmi kaldı valla hiç keyfim yokAy bende seks pozisyonu sandım kusura bakmayın lütfen
Üzülme canım böyle olanlar varmış rabbim sana nasip ettiyse bebeğini kucağına sağ sağlim alırsın, keyfini kaçırıp bebişini üzmeAkilmi kaldı valla hiç keyfim yok
Amin amin inşallah canımÜzülme canım böyle olanlar varmış rabbim sana nasip ettiyse bebeğini kucağına sağ sağlim alırsın, keyfini kaçırıp bebişini üzme
Canım ben 19 haftada muayene oldum bir şey yok tü 21 hafta bitti gittim bu gün doktor öyle dedi seninki ne zaman belli olduBenim de plasentam asagidaydi. 23 24. Hafta gibi yukarı çıkmıştı şükür. Normal doğum yapabildim