Hamilelik te eşlerin altta olması

imrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
87
26
24
Kızlar bu gün doktora gittim ve doktor bana eşlerin aşağıda olduğunu söyledi ve aklimaa çok kötü takıldı resmen tat alamiyorum hamileliğimden aranızda öyle olan varmi bu arada 21 haftayı bitirdim böyle olup sknti yaşamayan yokmu

Hiç hamile kalmadım sadece meraktan soruyorum eşlerin aşağıda olması ne demek

Kızlar bu gün doktora gittim ve doktor bana eşlerin aşağıda olduğunu söyledi ve aklimaa çok kötü takıldı resmen tat alamiyorum hamileliğimden aranızda öyle olan varmi bu arada 21 haftayı bitirdim böyle olup sknti yaşamayan yokmu
Eslerin asagida olmasi ne demek?

Haaa anladimmmm, zamanla yukari cikabiliyorlar
Bilmiyorum ki her gün nasıl keyif alırdım bu gün hiç keyfim kalmadı doktor ilişki faln he yasak dedi bana o sorun değil tabide bir şey olacağından korkuyorum daha önce 3 kaybim oldu ne bilim Allah kerim yiende dedim belki ydayan olmuştur bu olaayi daha önce

Bilmiyorum ki her gün nasıl keyif alırdım bu gün hiç keyfim kalmadı doktor ilişki faln he yasak dedi bana o sorun değil tabide bir şey olacağından korkuyorum daha önce 3 kaybim oldu ne bilim Allah kerim yiende dedim belki ydayan olmuştur bu olaayi daha önce
Yasayan bir suru kadin var

Ay bende seks pozisyonu sandım 😂😂😂 kusura bakmayın lütfen

Ay çok özür dilerim, ben eşlerin altta olması diye başlığı görünce bismillah noluyor diye geldim, gebelikmiş 😂
Plasentanın aşağıda olması çok büyük bir sorun teşkil etmez, normal doğum konusunda doktorla çok kontrollü gitmeniz gerekir

Benim de plasentam asagidaydi. 23 24. Hafta gibi yukarı çıkmıştı şükür. Normal doğum yapabildim

Benim de plasentam asagidaydi. 23 24. Hafta gibi yukarı çıkmıştı şükür. Normal doğum yapabildim
Canım ben 19 haftada muayene oldum bir şey yok tü 21 hafta bitti gittim bu gün doktor öyle dedi seninki ne zaman belli oldu

X