- 20 Mart 2024
- 1.448
- 1.300
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Negatif..Inşallah pozitif çıkar haber et
Testte sorun vardı sanırım, kan negatif çıktıTesti sabah ilk idrarinla birdaha tekrarla o zaman daha da emin olursun bence gayet gözüküyor.
kan testinin görüntüsünü atsana
3 yıldır neredeyse her ay aynı heyecan oluyor..ben böyle heyecanların ardından bebeğin geleceğine inanırım hep. hayat duygularımızı yokluyor derim. dilerim senin için de öyle olur
Üzgünüm Rabbim tez bir zamanda nasip etsin inşallah3 yıldır neredeyse her ay aynı heyecan oluyor..
İlk defa bu kadar net çift çizgi gördüm. Kanama ve bazı belirtiler de bi hayli umutlandırdı..
Sonuç hüsran.
Bu testti..Üzgünüm Rabbim tez bir zamanda nasip etsin inşallahTest markasi neydi?Baya yalancı pozitif göstermiş
Birdaha bu testi kullanma artimed çogu zaman yalanci pozitif gösteriyorBu testti..
Sanırım bundan sonra adetim uzun süre gecikene kadar kaset test yapmam. O yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumBirdaha bu testi kullanma artimed çogu zaman yalanci pozitif gösteriyor
Ben 5gün gecikince yapiyordum doktor ne diyor gittinizmiSanırım bundan sonra adetim uzun süre gecikene kadar kaset test yapmam. O yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum
Doktora gitmedim henüz, en kısa zamanda randevu alacağım..Ben 5gün gecikince yapiyordum doktor ne diyor gittinizmi
3yil olmuş artik gidin mutlakaDoktora gitmedim henüz, en kısa zamanda randevu alacağım..
Aldım randevu, bir kere gittim evlendikten sonra tahlillerim yapıldı herşey temiz çıkmıştı. Sadece tüplere bakılmadı yani rahim filmi çektirmemiştim..3yil olmuş artik gidin mutlaka