- 20 Mart 2024
- 1.446
- 1.298
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Ilişkinin 14.günü idrar testinde çıkar varsa hamilelik öyle ilişkiye girdiginiz an hemen bilmeniz mümkün değil tabi ki.Bugün ilişki sonrası bi kanama yaşadım, gebelik olabilir diye düşünüyorum. Bazı belirtilerim de var..
İlişkiden hemen sonra yapılan kaset test sonuç verir mi ? Bilginiz var mı?
Direkt çıkan sonuç bu oldu…10 saniye beklemedim bile. Şuan daha koyu bir çizgi var hatta..Ilişkinin 14.günü idrar testinde çıkar varsa hamilelik öyle ilişkiye girdiginiz an hemen bilmeniz mümkün değil tabi ki.
20 ağustosta adet olmuştum en son. Adet tarihime daha çok var..Ne kadar geciktiniz ?
O zaman bundan önce ki ilişkinden hamile kalmışsın üzedindende baya geçmiș çizgiyi görmüşsün?TebriklerDirekt çıkan sonuç bu oldu…10 saniye beklemedim bile. Şuan daha koyu bir çizgi var hatta..
Hayalet çizgi değil dimi bu. Gayet netO zaman bundan önce ki ilişkinden hamile kalmışsın üzedindende baya geçmiș çizgiyi görmüşsün?Tebrikler
Ya zaten ilk ilişki değil bu, 3 yıldır düzenli ilişki var da, kanamalı ilk defa oldu.O zaman bundan önce ki ilişkinden hamile kalmışsın üzedindende baya geçmiș çizgiyi görmüşsün?Tebrikler
Yok gayet sancılı regli çektim, kırmızı renkte her zamanki gibi her zamanki sürede başlayıp bitti..20 ağğustosta gördüğün adet odluguna eminmisin yerleşme kanamsı olmasın
Ben test yaptım aynı koyulukta çıktı ertesi gün yerleşme kanamsı gördüm ama 15. GündüYok gayet sancılı regli çektim, kırmızı renkte her zamanki gibi her zamanki sürede başlayıp bitti..
dua edin pozitif çıksıınBen test yaptım aynı koyulukta çıktı ertesi gün yerleşme kanamsı gördüm ama 15. Gündü
Yeni hamile oldugun için yerleşme kanamasi.ola bilir.Dikkat edin bu aralar düşük tehlikende ola bilir bir doktora görünsen iyi olur.Ya zaten ilk ilişki değil bu, 3 yıldır düzenli ilişki var da, kanamalı ilk defa oldu.
Bende ilişki sonrası test yapılır mı onu bilemedim sadece
Bi testin daha yokmu çok şaşırdım ilk defa böyle hamile kalan birini görüyorumdua edin pozitif çıksıın
Testi sabah ilk idrarinla birdaha tekrarla o zaman daha da emin olursun bence gayet gözüküyor.Hayalet çizgi değil dimi bu. Gayet net
Şimdi acildeyim kan verdim sonucunu bekliyorumYeni hamile oldugun için yerleşme kanamasi.ola bilir.Dikkat edin bu aralar düşük tehlikende ola bilir bir doktora görünsen iyi olur.
3 yıldır her ay test yapıyorumBi testin daha yokmu çok şaşırdım ilk defa böyle hamile kalan birini görüyorum
Şuan acildeyim kan verdim sonucu bekliyorumTesti sabah ilk idrarinla birdaha tekrarla o zaman daha da emin olursun bence gayet gözüküyor.
Inşallah pozitif çıkar haber etŞuan acildeyim kan verdim sonucu bekliyorum