• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik şüphesi ile 2016yı bekleyenler

merhaba arkadaşlar ya ben ikinci çocuğumu istiyorum 2 senedir korunmuyoruz ama olmadı şimdi adetim 6 gün gecikti 31 aralık ta adet olmam gerekiyodu olmadım 4 ocakta eczanelerdeki idrar testinden yaptım negatif çıktı tekrar test yapmaya korkuyorum valla artık doktora gitmeye de utanıyorum ama benim adtim hiç bu kadar gecikmemişti ama göğüslerim adet olucakmışım gibi bir haftadır sancıyor kasıklarımda ağrıyor acaba adet olucam da sökülemiyormuyum gebelik olsa 3. gün cıkardı dimi boşuna ümitlemmiyeyim yani çok korkuyorum tekrar test yapıp tekçizgi görmekten... bana akıl verin ne olur.

merhaba arkadaşlar ya ben ikinci çocuğumu istiyorum 2 senedir korunmuyoruz ama olmadı şimdi adetim 6 gün gecikti 31 aralık ta adet olmam gerekiyodu olmadım 4 ocakta eczanelerdeki idrar testinden yaptım negatif çıktı tekrar test yapmaya korkuyorum valla artık doktora gitmeye de utanıyorum ama benim adtim hiç bu kadar gecikmemişti ama göğüslerim adet olucakmışım gibi bir haftadır sancıyor kasıklarımda ağrıyor acaba adet olucam da sökülemiyormuyum gebelik olsa 3. gün cıkardı dimi boşuna ümitlemmiyeyim yani çok korkuyorum tekrar test yapıp tekçizgi görmekten... bana akıl verin ne olur.
bekle canım 10 gecince git doktora inş hamilesindir kan testi yaptır en garanti öle öğrenirsin :KK56:

Kızlar son adet tarihimin üzerinden 35 gün geçti..korunmasız ilişki, 5 gün gecikme ve aşırı halsizlik, iştah artışı nedeniyle acabamı diyorum..ilişkiye yumurtlama dönemimde girmedik adetim bittikten yaklaşık 10 gün sonraydı sizce olasılık nedir? Hamile kalmış olma ihtimalim varmı ?? Test yapmaya korkuyorum iki sonucada hazır değilmişim gibi hissediyorum.. Yoksa zaten test için daha erkenmi?? Kafamda deli sorular bana akıl verin lütfennnnn....

Bende kesmiştim doktor negatif deyince. Yalnız hiç bir problemin yok dedi 15 güne kadar gelmesse gel dedi. Ben dayanamadım bugün 9. Günüm bidaha gittim. Geç döllenme olabilir dedi. Hamilesindir kesin ama dedi kanda hala çıkmaması geç döllenmedir dedi. Birde benim hiç bu kadar uzın süre sürmedi en fazla 3 gün oda enfesiyon varsa
sizin kan değeri kaç çıkmıştı 9 gün gecikince

Back