• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik şüphesi ile 2016yı bekleyenler

Benim de son günüm bu gün. Yarın sabah doktora gideceğim. Pazartesi 2 olan değer yükselmiş mi hamile değilsem de ilaçları alıp mantar enfeksiyon ne varsa temizleyip 2016 ocağı bekleyeceğim. Halkımızda hayırlısı inşallah hepimizin

Ya ben yeni üye oldum benim aderim 6 gün gecikti birsürü test yaptim negativ cikti ama mendile sildigimde pembe bi akinti var simdide öncede adet olcakmis gibi kasik ve bel agrilarimvar sizce ne ola bilir nolur bana yardim edin Birde bu ay sogan kürü yaptim o geciktirmis ola bilirmi aderimi ama aslinda hep düzenli adet görürdüm

Ya ben yeni üye oldum benim aderim 6 gün gecikti birsürü test yaptim negativ cikti ama mendile sildigimde pembe bi akinti var simdide öncede adet olcakmis gibi kasik ve bel agrilarimvar sizce ne ola bilir nolur bana yardim edin Birde bu ay sogan kürü yaptim o geciktirmis ola bilirmi aderimi ama aslinda hep düzenli adet görürdüm
kesin sonuc için kan testi yaptır idrar testleri negatif cıkabilir :21:

Arkadaşlar benimde adetimin günü 2 gün geçti bugün ikinci gün. Bende gece geğirme oluyo geğirince ağzıma ve burnuma kusmuk kokusu geliyo. Bide uzandığım yerden kalkarken başım dönüyo ve tekrardan oturup kalıyorum. Bazen gün içindede oluyo. Dün altın sarısı şeklinde 1 damla akıntım oldu. Sabırla bekliyorum. Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin

Arkadaşlar cevap verin lütfen adetim gelmiyo ama adet agrım var 2 gündür hafif mide bulantısı yaşıyorım bazen hemen çıkaracakmışom gibi oluyo

olsun canım sor tabi :KK200:
18 yada 20 sınde adet olmam gerek
yok tek birliktelik değil adetten sonra gün aşırı oldu ilişki:KK37: yumurtlama günümü testle baktım 3 aralıkdı
2-3-4 aralık ilişki oldu yumurtlama zamanım die
kan testini 18 i sayarsak adet günümü 5 gün kala 20 i sayarsak 7 gün kala yaptırdım :KK51:
canım takvım gırmıssın hamılemısın?

Back