- 15 Ekim 2015
- 64
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi tembelanne
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin. Tek dileğim bu.olabilir canımm benmde yumurtlamadan beri var o akıntı herkeste farklı farklı belirtiler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Rabbim isteyen herkese versin. Tek dileğim bu.olabilir canımm benmde yumurtlamadan beri var o akıntı herkeste farklı farklı belirtiler :)
aminnn aminnn hepimiz bi gün oluruz inşİnşallah Rabbim isteyen herkese versin. Tek dileğim bu.
saol canım kullanıyorum zaten 8.gunumden berı yapıyorum hala tık yok bugun 14.gunum bakalım saat 4 te yapıcamhadi inş yeni yıla bebeginle gir canım sıkı calıs ovulasyon testi kullanmanı öneririm :)
ne oldu warmı bi gelişme canmsaol canım kullanıyorum zaten 8.gunumden berı yapıyorum hala tık yok bugun 14.gunum bakalım saat 4 te yapıcam
yok cnm ya bırazdan yapcam testımıne oldu warmı bi gelişme canm
canım sımdı yaptım test yumurtladım sonunda=)ne oldu warmı bi gelişme canm
Hadi bakalım bugün yarın iyi calısın snra gün asırı devam edin :)canım sımdı yaptım test yumurtladım sonunda=)
kesin sonuc için kan testi yaptır idrar testleri negatif cıkabilirYa ben yeni üye oldum benim aderim 6 gün gecikti birsürü test yaptim negativ cikti ama mendile sildigimde pembe bi akinti var simdide öncede adet olcakmis gibi kasik ve bel agrilarimvar sizce ne ola bilir nolur bana yardim edin Birde bu ay sogan kürü yaptim o geciktirmis ola bilirmi aderimi ama aslinda hep düzenli adet görürdüm
test yapmadan bılemyız canım belırtıler yanıltabılıyorArkadaşlar cevap verin lütfen adetim gelmiyo ama adet agrım var 2 gündür hafif mide bulantısı yaşıyorım bazen hemen çıkaracakmışom gibi oluyo
canım takvım gırmıssın hamılemısın?olsun canım sor tabi
18 yada 20 sınde adet olmam gerek
yok tek birliktelik değil adetten sonra gün aşırı oldu ilişki yumurtlama günümü testle baktım 3 aralıkdı
2-3-4 aralık ilişki oldu yumurtlama zamanım die
kan testini 18 i sayarsak adet günümü 5 gün kala 20 i sayarsak 7 gün kala yaptırdım
Peki test için erken miitest yapmadan bılemyız canım belırtıler yanıltabılıyor
yok tam zamanı yap testını hemenPeki test için erken mii
Sabahmı yapayım sizce. Ne zaman daha sağlıklı olur.yok tam zamanı yap testını hemen
Çok teşekkür ederim :)sabah ılk ıdrarla
rica ederım canımÇok teşekkür ederim :)