- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi tembelanne
Yok canım benm hamile degilim totem yaptım sadece :)canım takvım gırmıssın hamılemısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benm hamile degilim totem yaptım sadece :)canım takvım gırmıssın hamılemısın?
kolay gelsın=)ben adet oldum kızlar adetin 3.günü doktora gittim hormon testlerimi yaptırdım bi sorun yok herseyim temiz yumurtlalıklarımda da bi sorun yokmus çalısmaya devam çörek otu bal tarcın karısımı yaptım eşime de yediriyorum :)
sagol canım sende durum nekolay gelsın=)
ben beklemedeyım canım 31 aralıkta yapıcam testsagol canım sende durum ne
Durumun çok karışık ama ama doktorlar bilir mutlaka. Sen sakin ol ama öncelikle şimdi biz çok az şey biliyoruz hele ki senin gibi 9 gün gecikme ve negatif gebelik testi ne anlama gelir ben de merak ettim Hakkı'mızda hayırlısı olsun demekten başka çare yok. İmkanın varsa acil başka bir doktora görün derim ben. Geçmiş olsunArkadaşlar lütfen yardım edin kafayı yiyecem. Benim adetim bugün 9 gün gecikti. 3. Gün gittim kanda negatif. Bugün 9. Günüm hala gelmedi bugün yine gittim idrar verdim idrar negatif. Kan makinasıda bozukmuş. Kan verdim ama çarşamba çıkacak. Ne kist ne mantar ne enfeksiyon hiç bişey yok. Stres yaptım ama bu kadar gecikmemesi lazım. Ben 28 günde bir adet oluyorum. Benim enfeksiyon çok olurdu. Olduğu zamanda en fazla 3 gün gecikirdi. Ama şuan 9 gün ya bana noluyo yardım edinnnnnnn.
olur canım gecen ben bır ay regl olmadım hamılelık yoktu stres dedı doktor sökturucu verdıArkadaşlar adetim düzenliydi 4 gün geçikti ögleden sonra test yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım ya erken gebelik testi aldım ama yapmaya korkuyorum hamilelik olmadan adet geçikmesi olur mu
Ne adet ağrım var ne kan var sadece bel ağrısı ve beyaz akıntı özellikle akıntı sürekli. Bide çok halsiz oluyom.olur canım gecen ben bır ay regl olmadım hamılelık yoktu stres dedı doktor sökturucu verdı
Geç döllenme olabilir diyolar. Napıcama şaştım. Kendime dikkat ediyorum ama meraktanda çatlıcam siz beni anlarsınız.Durumun çok karışık ama ama doktorlar bilir mutlaka. Sen sakin ol ama öncelikle şimdi biz çok az şey biliyoruz hele ki senin gibi 9 gün gecikme ve negatif gebelik testi ne anlama gelir ben de merak ettim Hakkı'mızda hayırlısı olsun demekten başka çare yok. İmkanın varsa acil başka bir doktora görün derim ben. Geçmiş olsun
Benimde doktora gitmem şart oldu galiba teşekkürler cevabın için canımolur canım gecen ben bır ay regl olmadım hamılelık yoktu stres dedı doktor sökturucu verdı
Eğer geç döllenme süpen varsa henüz çok erken benim geç döllenme süpem var adetim 9gün geçti hala adetim gelmedi hala tık yok3 4 aydır ikinci bebegi istiyoruz ama bu ay hiç beklemedim ümitsizdim bir gün iki gün üç gün derken bu günde gelmeyince baya ümitlendim hamilelik testi negatif çıkınca acaba dedim sonra erken gebelik testi aldım geç döllenme filandır diye ama yok onda da çıkmadı
Siz geç döllenme oldugunu nerden anladınız yani nasıl anlaşılır acaba ben şu testten sonra baya baya ümidi kestimEğer geç döllenme süpen varsa henüz çok erken benim geç döllenme süpem var adetim 9gün geçti hala adetim gelmedi hala tık yok
Benimkide çok düzenlidir bir gün önce yada bir gün sonra çogu zaman tam gününde gelirdi o zaman boşuna testlere para vermeyim bekleyim bendeBende kesmiştim doktor negatif deyince. Yalnız hiç bir problemin yok dedi 15 güne kadar gelmesse gel dedi. Ben dayanamadım bugün 9. Günüm bidaha gittim. Geç döllenme olabilir dedi. Hamilesindir kesin ama dedi kanda hala çıkmaması geç döllenmedir dedi. Birde benim hiç bu kadar uzın süre sürmedi en fazla 3 gün oda enfesiyon varsa