- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
- Konu Sahibi tembelanne
-
18/20 arası dediğin iki adet arası süre mi? Yumurtlama günün hangi gün biliyor musun. Tek birliktelik mi oldu. Kan testi yaptırdığında adete kaç gün vardı. Kafamda sorular benim de hep sana da çok sordum hemen ama25 yasındayım 4 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz cocuk bu ay ovulasyonla takip ettim tam yumurtlama zamanlarında degerlendirdik adetim 18-20 arası dün kan testi verdim 1.20 sanırım biraz erken verdim beklemeye devam ediyorum simdilik 15 gündür kasık agrım var gögüslerim şiş son bi kac gndür de karın alt bölgemde batma var bende durum bu
olsun canım sor tabi18/20 arası dediğin iki adet arası süre mi? Yumurtlama günün hangi gün biliyor musun. Tek birliktelik mi oldu. Kan testi yaptırdığında adete kaç gün vardı. Kafamda sorular benim de hep sana da çok sordum hemen ama
aaa hadi bakalım inş deger yükselirBugün kan tahlili verdim 5.3 çıktı dr.um çok arada Bi rakam bu dedi,cuma günü tekrar kan vercem.inş.yimdir
Evet inanıyorum sağlıkla gebeliğin başlar bu değerlerin yükselmesi değişken olabiliyor çok takılmamak lazım sana böyle söylerken ben deli gibi takılıyorum aslında kendime söyler gibiyim belki bizi bu stres mahvediyor hepaaa hadi bakalım inş deger yükselir
çok erken yapmıssın testını25 yasındayım 4 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz cocuk bu ay ovulasyonla takip ettim tam yumurtlama zamanlarında degerlendirdik adetim 18-20 arası dün kan testi verdim 1.20 sanırım biraz erken verdim beklemeye devam ediyorum simdilik 15 gündür kasık agrım var gögüslerim şiş son bi kac gndür de karın alt bölgemde batma var bende durum bu
bi hevesle yaptım bakalım kırmızı görene kadar umut varçok erken yapmıssın testını
bılıyorum beklemek cok zor bende 3 ocagı beklıyorm ama zaman gecmıyor=)daha yumurtlamadım bıle=)bi hevesle yaptım bakalım kırmızı görene kadar umut var
hadi inş yeni yıla bebeginle gir canım sıkı calıs ovulasyon testi kullanmanı öneririm :)bılıyorum beklemek cok zor bende 3 ocagı beklıyorm ama zaman gecmıyor=)daha yumurtlamadım bıle=)
stres kötü canım ister istemez yapıyoruz amaEvet inanıyorum sağlıkla gebeliğin başlar bu değerlerin yükselmesi değişken olabiliyor çok takılmamak lazım sana böyle söylerken ben deli gibi takılıyorum aslında kendime söyler gibiyim belki bizi bu stres mahvediyor hep
olabilir canımm benmde yumurtlamadan beri var o akıntı herkeste farklı farklı belirtiler :)Arkadaşlar benimde adetime çok az kaldı ama benim 6.7gündür beyaz sümüğümsü akıntım oluyor. Kasığımda sorun yok ama sol boşluğumdan rahatsızım ve aşırı derecede bel ve omuz ağrım var. Birde tabi. Ayıptır söylemesi kabız olmusum ya. Bunlar belirtimi benşm uykum gelmiyo. Ama çok üşengecim. Bulaşık yıkayacak olsam. Aman dursun ya snra yaparım gibi şeyler söylemeye başladım. Sizce bu belirtimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?