• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik şüphesi ile 2016yı bekleyenler

tembelanne

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
697
1.413
638
Merhabalar,
Gebelik yolculuğuna çıkmaya çalışan ,deneyen,tutturan tutturamayan ilk veye 2.,3, gebeliği olan hepsinden çok gebelik şüphesi ve Arzu'su beklentisi olan herkese sesleniyorum.
Adım adım el ele yürüyelim destek olalım birbirimize bildiklerimizi paylaşalım. Yüreklerimize su serpelim iyi haberleri birlikte kutlayalım.
Rabbim hepimize nasip eder şnşallah sağlıkla haberleri alır gebeliği el ele yaşarız inşallah.

Ben 32 yaşındayım. 6 yaşında bi kızım var. 7 yıllık evliyim. Evlenip 6. Ayda kendiliğinden hamilelik oluştu. Plesentaprevia vardı ilk 3 ay yatarak geçti gebeliğim. Sonra normal doğumla aldım yavrumu kucağıma. Sonra 6 yıl aradan sonra yeniden Bebek istedik eylülden beri ilaçsız müdehalesiz deniyoruz.
Bu ay tam gününe denk geldi ama dün kan testi ile 1 değerini gördüm. 25 kasım adet tarihimdi çok mu erken yaptırdım kan testini bilemedim. İlerde artabilir mi acaba.
Yorgunluk uyku bacak Ağrı'sı göğüs dolgunluğu sersem ve hafif defresif haller.
2016 hayırlısı ile gebelikle başlıyordur umarım.

25 yasındayım 4 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz cocuk bu ay ovulasyonla takip ettim tam yumurtlama zamanlarında degerlendirdik adetim 18-20 arası dün kan testi verdim 1.20 sanırım biraz erken verdim beklemeye devam ediyorum simdilik 15 gündür kasık agrım var gögüslerim şiş son bi kac gndür de karın alt bölgemde batma var bende durum bu

25 yasındayım 4 aylık evliyim 4 aydır istiyoruz cocuk bu ay ovulasyonla takip ettim tam yumurtlama zamanlarında degerlendirdik adetim 18-20 arası dün kan testi verdim 1.20 sanırım biraz erken verdim beklemeye devam ediyorum simdilik 15 gündür kasık agrım var gögüslerim şiş son bi kac gndür de karın alt bölgemde batma var bende durum bu
18/20 arası dediğin iki adet arası süre mi? Yumurtlama günün hangi gün biliyor musun. Tek birliktelik mi oldu. Kan testi yaptırdığında adete kaç gün vardı. Kafamda sorular benim de hep sana da çok sordum hemen ama

Geç döllenme dedikleri şey nedir ki. Sperm çok iyi durumdaysa maximum 72 saat yaşıyor diye biliyorum yumurta çatladıktan sonra 12 saat yaşıyor. E diyelim ki birlikte olduk yumurtalama olmadan evvel ve sperm canlıyken yumurtladık ve buluştular. Bu mudur geç döllenme? Kan testinde Nasıl çıkmıyor sonra adet Zaman'ı gelip geçince geç döllenme diyorlar galiba . Sürekli eski forumları okumakla öğrendiğim bu demek

18/20 arası dediğin iki adet arası süre mi? Yumurtlama günün hangi gün biliyor musun. Tek birliktelik mi oldu. Kan testi yaptırdığında adete kaç gün vardı. Kafamda sorular benim de hep sana da çok sordum hemen ama
olsun canım sor tabi :KK200:
18 yada 20 sınde adet olmam gerek
yok tek birliktelik değil adetten sonra gün aşırı oldu ilişki:KK37: yumurtlama günümü testle baktım 3 aralıkdı
2-3-4 aralık ilişki oldu yumurtlama zamanım die
kan testini 18 i sayarsak adet günümü 5 gün kala 20 i sayarsak 7 gün kala yaptırdım :KK51:

Benim de ilişkşden sonra 6. Gün kan testi yaptırdım. 6. Günde hiç mi bir belirti olmazdı anlayamıyorum. Uyuyorum boyuna gözümü açamıyorum gün ortasında. Belirtiler bangır bangır gebelik diyor ama kan testi çok düşük ama çok erken yaptırdım.
Ben hamile değilsem dr gidip akıntı iltihap için ilaç isteyecektim mantar enfeksiyonu için ilaç alanlar hızla hamile kalıyor o ay çünkü.
Şimdi dr gitsem ama hamileysem problem olur mu alttan usg ile bakmaz sanırım. Yani gebelik varsa zarar görmesin diye gitmek istemiyorum. Ama gebelik yoksa genel akıntı enfeksiyon için gebelikten evvel ilaç kullanmalıyım o işide daha sonraki aylara atmak istemiyrıum

Mrhb arkadaşlar,bende 3.gebelik için bekliyorum.4ay yumurtalık takibine gittim bu ay gitmedim ama klomen kullandım yine,soğan kürüde yaptım 4aydır klomen kullanıyorum ilk defa adetim 3gün gecikti,hamilemiyim die dün test yaptım ama negatif çıktı.kan tahlili versem mi bilemedimo_O

Merhaba kızlar bende 2.5 yıllık evliyim yaş 28.. 5 ay önce dūşūk yaptım :(Hamile kalmayı çok isteyenlerdeyim dūn adet gūnūmdū 1 damla kahve leke geldi bu sabah devamı gelmeyince biraz önce test yaptım negatif negatif :(

çok erken yapmıssın testını

Evet inanıyorum sağlıkla gebeliğin başlar bu değerlerin yükselmesi değişken olabiliyor çok takılmamak lazım sana böyle söylerken ben deli gibi takılıyorum aslında kendime söyler gibiyim belki bizi bu stres mahvediyor hep
stres kötü canım ister istemez yapıyoruz ama :KK12:

Arkadaşlar benimde adetime çok az kaldı ama benim 6.7gündür beyaz sümüğümsü akıntım oluyor. Kasığımda sorun yok ama sol boşluğumdan rahatsızım ve aşırı derecede bel ve omuz ağrım var. Birde tabi. Ayıptır söylemesi kabız olmusum ya. Bunlar belirtimi benşm uykum gelmiyo. Ama çok üşengecim. Bulaşık yıkayacak olsam. Aman dursun ya snra yaparım gibi şeyler söylemeye başladım. Sizce bu belirtimi???

Arkadaşlar benimde adetime çok az kaldı ama benim 6.7gündür beyaz sümüğümsü akıntım oluyor. Kasığımda sorun yok ama sol boşluğumdan rahatsızım ve aşırı derecede bel ve omuz ağrım var. Birde tabi. Ayıptır söylemesi kabız olmusum ya. Bunlar belirtimi benşm uykum gelmiyo. Ama çok üşengecim. Bulaşık yıkayacak olsam. Aman dursun ya snra yaparım gibi şeyler söylemeye başladım. Sizce bu belirtimi???
olabilir canımm benmde yumurtlamadan beri var o akıntı herkeste farklı farklı belirtiler :)

Back