Hamilelik sayacı

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
35
3
1
24
Merhaba arkadaşlar aklıma bir şey takıldı. Yeni gebeyim yani bana göre 3 haftası cumartesi günü dolacak en son reglim Şubat 19 da oldu 40 günlük bir dongum var hiçbir sorun kist vs yok sadece dongum böyle ve eşimle ayriydik. Evime döndüğümde de ayın 15 son yumurtlama günümdu o gün tutmuş sanırım bebek yani 3 haftası daha dolacak. Genelde gebelik başlangıcını en son oluşan regldan saydıkları için aklım karıştı benim 3 haftadan mi saymam doğru yoksa son regl tarihini. Bilen biri aydınlatırsa çok mutlu olurum ❤️

Adet olduğunuz ilk günden itibaren sayabilirsiniz ben 14 şubatta başladı reglim ve şuan 6.hafta 6.gün yani nerdeyse 7 haftalık gebeyim mom uygulaması var onu indirip adet gününüzü girin tam tarih çıkarıyor gün gün değişiklikleri yazıyır

Him anladım, ben ilişki yaşadığım tarihi tam biliyorum ama önemli olan son regl tarihim doğru mu anlıyorum çok çok teşekkür ederim cevap verdiğin için

Son regli tarihinin ilk gününe göre hesaplanır, gelişimde hafta farkı olursa doktor tarihi çeker düzeltir çok problem olmaz

Back
X