Ne rüyalar gördük ama hala gelmedi bebe. Hatta bizim bi topik var bugün 3 kişi görmüş rüyasında gebelik testi. Gerçeğini yaptılar negatif.İnsallah sen hamilesindir.
Ben kendimi gördüm,bebek düşündüğümü bilmeyen üç arkadaş da beni gördü 8 ay oldu yok
Ben bu ay hamile oldugumu gormustum ve bebek hareketine kadar hissediyodum ruyamda adetim gelmeden hamile oldugumu ogrendim uyandigimda sanki karnimdaydiHerkese merhabalar!
Aranıza yeni katıldım alırım bi hoşgeldin
Benim bir sorum olacak. Evleneli 16 ay olacak. Bebek düşüneli de 6 ay olacak. Geçen hafta rüyamda dijital hamilelik testi gördüm.(daha önce hiç görmedim) Artık umudu kestiğim rüyama da yansımış olmalı ki, testi tam çöpe atıyordum sonucu beklemeden gözüme çift çizgi ışığının yanıp sönmesi çarptı. İnanamadım sonra rüyamdaki o derin heyecanı gerçekte de hissettim. Bat’a 5 gün var. Böyle olup ya da benzer durumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı? Teşekkürler
Bende hamile kalmayı çok istiyordum bu yüzden hep rüyamda karnımı şiş kendimi hamile göryodum, bebek emziryodum, doğuma gidiyordum vs kahve falları baktıryodum (telefondaki uygulamalardan) gebelik haberi belki verir diye hepte veriyodu 1.5 yılın sonunda son adetimi beklediğim o 1 haftayı anlatamam sizlere bugün olmadıysam yarın kesin olcamhem kendimi yine hayal kırıklığına uğratmak istemiyordum hemde içimden çok seviniyordum adetimin günü geçtikçe, adetime 1 gün kala bi rüya gördüm kanamam oluyodu diyordumki kendi kendime bak adet oldun işte sana demiyormuyum olmayacak çocuğun niye ısrar ediyon diye ve adetim 3 gün geçti idrar testinde hemen çift çizgi çıktı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Ne rüyalar geldi geçti cnm ama belki de vardır ☺☺ Bekle gününe bir gün kala test yap en iyisi ☺☺
Bence hemen yapma bir iki gğn daha bekleeşim yapma bekle diyor dayanamıcam yapıcam tabiki ama
Ben bu ay hamile oldugumu gormustum ve bebek hareketine kadar hissediyodum ruyamda adetim gelmeden hamile oldugumu ogrendim uyandigimda sanki karnimdaydi
Bence hemen yapma bir iki gğn daha bekle
İnşallah olur cnmaynen hemen yapmak istemiyorum. Bir gün gecikince yapıcam hemenhadi bu sefer bi mucize olsun
Kuzum ben hamile olmadan bi gece önce rüyamda gebelik testi gördüm ertesi gün kan verdim gebe oldugumu ogrendim inşallah rüyan çıkar:)Herkese merhabalar!
Aranıza yeni katıldım alırım bi hoşgeldin
Benim bir sorum olacak. Evleneli 16 ay olacak. Bebek düşüneli de 6 ay olacak. Geçen hafta rüyamda dijital hamilelik testi gördüm.(daha önce hiç görmedim) Artık umudu kestiğim rüyama da yansımış olmalı ki, testi tam çöpe atıyordum sonucu beklemeden gözüme çift çizgi ışığının yanıp sönmesi çarptı. İnanamadım sonra rüyamdaki o derin heyecanı gerçekte de hissettim. Bat’a 5 gün var. Böyle olup ya da benzer durumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı? Teşekkürler
Bende hamile kalmayı çok istiyordum bu yüzden hep rüyamda karnımı şiş kendimi hamile göryodum, bebek emziryodum, doğuma gidiyordum vs kahve falları baktıryodum (telefondaki uygulamalardan) gebelik haberi belki verir diye hepte veriyodu 1.5 yılın sonunda son adetimi beklediğim o 1 haftayı anlatamam sizlere bugün olmadıysam yarın kesin olcamhem kendimi yine hayal kırıklığına uğratmak istemiyordum hemde içimden çok seviniyordum adetimin günü geçtikçe, adetime 1 gün kala bi rüya gördüm kanamam oluyodu diyordumki kendi kendime bak adet oldun işte sana demiyormuyum olmayacak çocuğun niye ısrar ediyon diye ve adetim 3 gün geçti idrar testinde hemen çift çizgi çıktı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Bende çok çektim 2 yil boyunca bu yuzden hamile kalip burayi terk etmedim herkese dua ediyorum şu zor gunlerde cok mutluluk veriyoe Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhyaa ne güzelsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bize de dua ediiin
Amin tesekkür ederimİnşallah olur cnmhayırlısı hakkında ☺
AmiiiinnnBende çok çektim 2 yil boyunca bu yuzden hamile kalip burayi terk etmedim herkese dua ediyorum şu zor gunlerde cok mutluluk veriyoe Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?