- 22 Haziran 2015
- 173
- 69
-
- Konu Sahibi lady_marmalade
peki ne zaman geçiyor bu yaaa kendimi bazen deli gibi hissediyorum eşimi kırdıktan sonra çok üzülüyorum
6 hafta daha sabret 12.haftadan sonra normale dönersin6 haftalık hamileyim ve durumum çok garip geliyor bana... morelim bir bakıyorsun güzel oluyor bir bakıyorsun yersiz geriliyorum neden ne için anlam veremiyorum(( bazen eşime bile boş yere çıkışıyorum oda şaşırıyor sabah kendime geldiğimde özür diliyorum ama bende böyle olmak istemiyorum ki yaptığımı neden yaptığımı bile anlayamıyorum
valla canım ben hiç yaşamadım sinirlilik durumu.bende duygusallık var.ama 6 haftalıkken hiç olmadı.çok erken acaba psikolojik mi ki?6 haftalık hamileyim ve durumum çok garip geliyor bana... morelim bir bakıyorsun güzel oluyor bir bakıyorsun yersiz geriliyorum neden ne için anlam veremiyorum(( bazen eşime bile boş yere çıkışıyorum oda şaşırıyor sabah kendime geldiğimde özür diliyorum ama bende böyle olmak istemiyorum ki yaptığımı neden yaptığımı bile anlayamıyorum
6 haftalık hamileyim ve durumum çok garip geliyor bana... morelim bir bakıyorsun güzel oluyor bir bakıyorsun yersiz geriliyorum neden ne için anlam veremiyorum(( bazen eşime bile boş yere çıkışıyorum oda şaşırıyor sabah kendime geldiğimde özür diliyorum ama bende böyle olmak istemiyorum ki yaptığımı neden yaptığımı bile anlayamıyorum
Konu 2015 te açılmış6 haftada çok erken değil mi bu belirtiler canım?
Psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü hormonal değişim ruhsal değişim daha ilerleyen zamanlarda başlar
2 buçuk aydan sonra falan yaşamıştım ben bunları
düzelt bakalım 15 tane konuyudüzeltmeye çalışıyorum anket linkini. birazdan yayınlayacağım. çok kısa zaten 7 kısa soru