- 27 Aralık 2019
- 9.056
- 10.587
Neler görüyon cicegimmUlan bir benmi normal rüya goremiyorum ben çok sık rüya gormem ama gorunce.. aslinda benim gorduklerim rüya degl kabus oldugu icin icim urperiyo hemen uyaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neler görüyon cicegimmUlan bir benmi normal rüya goremiyorum ben çok sık rüya gormem ama gorunce.. aslinda benim gorduklerim rüya degl kabus oldugu icin icim urperiyo hemen uyaniyorum
görmedigimiz rüya kalmadı kibende kucağımda yeni doğmuş bebek görüyodum ayy o kadar güzeldiii kiiicanımcııım hemen umutsuzluga kapılma gec döllenme olabilir bu gözler neler oludu testleri negatif çıkıp hamile olanları
Biliyorum canım insan hemen ilk denedigi ay olcak sanıyo sonra olmayınca da hiç mi olmıcak acabaya dönüyo. Ama olcak elbet. Stres yapmamaya çalış o çok etkiler seni.Ah kuzum ilk 2 ay çok umutluydum hemen hamile kalacağım gibi geliyordu ama olmayınca çok umudum kırıldı
Tabi vardır hepsinin bir zamanı ama sanki o tatlı heyecan gidiyor yerini stres alıyor.
İnşaallah canımRüyalar gercek olcak inşallah çok istiyoruz kuzum o yüzden böyle oluyo
Biliyorum canım insan hemen ilk denedigi ay olcak sanıyo sonra olmayınca da hiç mi olmıcak acabaya dönüyo. Ama olcak elbet. Stres yapmamaya çalış o çok etkiler seni.
İnşallah canım. Sen hemen umudunu kaybetme daha var regline dur bakalım noluyo.Evet canım haklısın.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
548'in neresi düşük yav bilinçaltın yanlış biliyor benceAyy kızlar ya günaydın rüyamda HCG degerim 548 çıkmış düşük bir değer diyorlardı bende buraya yazmışim rüyamda gebelik değeri 548 olan diye ay nasıl aklıma taktiysam
Amin kuzum bizde gerçekte yasıcaz. Uykusuzluktan gözlerimiz bi hal olcak,geceleri ağlama sesiyle uyancazBen de rüyalarımda hep emzirdiğimi görürüm ve o duyguyu hissederim o kadar güzel bi duygu ki emzirmek. Rüyamda yani Rabbim gerçeğini yaşamayız nasip etsin hepimize :)
Ahh ah evlendiği ay ya da istediği ay hemen hamile kalanlar şikayet ederken bizi düşünüyo mudur acaba :)) Gece mızırdanınca onu hemen alıp biraz emzirip tekrar yatırmak, üzerini değiştirirken bacaklarını çırpıp durması, uykusunda yaptığı mimikleri izlemek.... OyyyAmin kuzum bizde gerçekte yasıcaz. Uykusuzluktan gözlerimiz bi hal olcak,geceleri ağlama sesiyle uyancaz
Bizi bizden başka kimse anlayamaz kuzumm. Ben asla şikayet etmicem meleğimdenn. Ahh içim nasıl huzur dolduu ya miss gibi kokcakk koklıcam içime çekerekAhh ah evlendiği ay ya da istediği ay hemen hamile kalanlar şikayet ederken bizi düşünüyo mudur acaba :)) Gece mızırdanınca onu hemen alıp biraz emzirip tekrar yatırmak, üzerini değiştirirken bacaklarını çırpıp durması, uykusunda yaptığı mimikleri izlemek.... Oyyy
Aynen öyle canım bu hasreti çekmeyen bilmez. sabırdan sonra elde şeylerin kıymetini daha çok biliyoruz ama. Bence bu kadar beklemek özlem çekmek de o açıdan nimet bize :')Bizi bizden başka kimse anlayamaz kuzumm. Ben asla şikayet etmicem meleğimdenn. Ahh içim nasıl huzur dolduu ya miss gibi kokcakk koklıcam içime çekerek
Tabikide canımmAynen öyle canım bu hasreti çekmeyen bilmez. sabırdan sonra elde şeylerin kıymetini daha çok biliyoruz ama. Bence bu kadar beklemek özlem çekmek de o açıdan nimet bize :')
aılemde bırılerıne hep bırsey oldugunu kardesım annem kız kardesım ep boyle kotu kotu ruyalarNeler görüyon cicegimm
evt cnm bence varEki Görüntüle 2621055 kızlaaar yumurtlamam var dimi ay çok heyecanlıyım
Ben hiç yapmadım ama gördüklerime göre evetEki Görüntüle 2621055 kızlaaar yumurtlamam var dimi ay çok heyecanlıyım