Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
görmedigimiz rüya kalmadı ki:kızgın:bende kucağımda yeni doğmuş bebek görüyodum ayy o kadar güzeldiii kiii:KK200::anne:canımcııım hemen umutsuzluga kapılma gec döllenme olabilir bu gözler neler oludu testleri negatif çıkıp hamile olanları:KK52:

Ah kuzum ilk 2 ay çok umutluydum hemen hamile kalacağım gibi geliyordu ama olmayınca çok umudum kırıldı 😔

Tabi vardır hepsinin bir zamanı ama sanki o tatlı heyecan gidiyor yerini stres alıyor.

Ah kuzum ilk 2 ay çok umutluydum hemen hamile kalacağım gibi geliyordu ama olmayınca çok umudum kırıldı 😔

Tabi vardır hepsinin bir zamanı ama sanki o tatlı heyecan gidiyor yerini stres alıyor.
Biliyorum canım insan hemen ilk denedigi ay olcak sanıyo sonra olmayınca da hiç mi olmıcak acabaya dönüyo. Ama olcak elbet. Stres yapmamaya çalış o çok etkiler seni.

Biliyorum canım insan hemen ilk denedigi ay olcak sanıyo sonra olmayınca da hiç mi olmıcak acabaya dönüyo. Ama olcak elbet. Stres yapmamaya çalış o çok etkiler seni.

Evet canım haklısın.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
😊

Ayy kızlar ya günaydın rüyamda HCG degerim 548 çıkmış düşük bir değer diyorlardı bende buraya yazmışim rüyamda gebelik değeri 548 olan diye ay nasıl aklıma taktiysam🤦🏻‍♀️
548'in neresi düşük yav bilinçaltın yanlış biliyor bence 😂😂

Ben de rüyalarımda hep emzirdiğimi görürüm ve o duyguyu hissederim o kadar güzel bi duygu ki emzirmek. Rüyamda yani 😅 Rabbim gerçeğini yaşamayız nasip etsin hepimize :)

Amin kuzum bizde gerçekte yasıcaz. Uykusuzluktan gözlerimiz bi hal olcak,geceleri ağlama sesiyle uyancaz :KK68:
Ahh ah evlendiği ay ya da istediği ay hemen hamile kalanlar şikayet ederken bizi düşünüyo mudur acaba :)) Gece mızırdanınca onu hemen alıp biraz emzirip tekrar yatırmak, üzerini değiştirirken bacaklarını çırpıp durması, uykusunda yaptığı mimikleri izlemek.... Oyyy 🍓

Ahh ah evlendiği ay ya da istediği ay hemen hamile kalanlar şikayet ederken bizi düşünüyo mudur acaba :)) Gece mızırdanınca onu hemen alıp biraz emzirip tekrar yatırmak, üzerini değiştirirken bacaklarını çırpıp durması, uykusunda yaptığı mimikleri izlemek.... Oyyy 🍓
Bizi bizden başka kimse anlayamaz kuzumm. Ben asla şikayet etmicem meleğimdenn. Ahh içim nasıl huzur dolduu ya miss gibi kokcakk koklıcam içime çekerek :KK68: :emir_bebek:

Bizi bizden başka kimse anlayamaz kuzumm. Ben asla şikayet etmicem meleğimdenn. Ahh içim nasıl huzur dolduu ya miss gibi kokcakk koklıcam içime çekerek :KK68: :emir_bebek:
Aynen öyle canım bu hasreti çekmeyen bilmez. sabırdan sonra elde şeylerin kıymetini daha çok biliyoruz ama. Bence bu kadar beklemek özlem çekmek de o açıdan nimet bize :')

IMG_20200417_151431.jpg
kızlaaar yumurtlamam var dimi ay çok heyecanlıyım 🥰🥰

X