Bize en güzel hediye bu olur sanırım paha biçilmez bi hediyeAnneler gününden önce bebek haberini alsak
Öyle kuzum çok istiyoruz ama rabbim ne zaman ol dediyse o zaman olcak ama sabretmek çok zor inşallah olur ve mayıs da regl görmeyizÖyle miii inşallah çift çizgileri beraber görürüz :) tabi burdaki tüm arkadaşlarımızda:)
Aslında güçlüyüm çok şükür bi gün gelecek Allahın izniyle bebişlerimiz ama incir kürü gibi şeyler denemiştim :) :) Allahın dediği olur bi şey uygulayıp çaba göstermicem dua edicem bundan sonra bunu demek istedim :)
Gelirler inşallah eşek sıpaları
Aminnn :) :) ne zamandır istiyosun :)Öyle kuzum çok istiyoruz ama rabbim ne zaman ol dediyse o zaman olcak ama sabretmek çok zor inşallah olur ve mayıs da regl görmeyizAllahım bu topikte ki herkesin yüzünü güldür ve tez vakitte sağlıklı evlatlar nasipp et
Canım ben 5.5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum bi hamilelik geçirdim kürtaj oldum maalesef. Ama insan kaybedince daha fazla istiyo inan yerini doldurmak tekrar aynı duyguyu yaşamk istiyosun peki sen?Aminnn :) :) ne zamandır istiyosun :)
Ben anlamıyorum canım ya kaçırıyorumBen hiç kullanmadım ama akıntımdan anlıyorum mesala bu seferki erken oldu yumurtlamamama ovulasyon daha iyi net bi sonuc icin
Yaa senin ihtimalin benimkinden yani hiç olmayanlara göre yüksek bence :) tekrar yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Canım ben 5.5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum bi hamilelik geçirdim kürtaj oldum maalesef. Ama insan kaybedince daha fazla istiyo inan yerini doldurmak tekrar aynı duyguyu yaşamk istiyosun peki sen?
Hoşgeldin tatlım umut kaybetmek yok sen daha çok yenisin dur bakalım yahuBismillâhirrahmânirrâhîm diyeyim :) :) Çok umutlu değilim üzülerek söylüyorum yani üzüntü değil de kısmet artık diyeyim :) oluruna bıraktım.
Bat 4 mayıs :)
Ben anlamıyorum canım ya kaçırıyorumgerçi bugün eşimle konuştuk doktorla konuş aşılama yaptıralım dedi, yarın arayacağım bakalım eğer yapıyorsa.
Oo sen de çok yeniymişsin canım yaşın kaçtıCanım ben 5.5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum bi hamilelik geçirdim kürtaj oldum maalesef. Ama insan kaybedince daha fazla istiyo inan yerini doldurmak tekrar aynı duyguyu yaşamk istiyosun peki sen?
Yok canımm onu demek istemedim aslında hani oluruna bıraktım çabalamicam dua edicem :) Allahım nasip eder inşallah :) yohsa üzgün falan değilim yani :) :)Hoşgeldin tatlım umut kaybetmek yok sen daha çok yenisin dur bakalım yahu
Aşılama ne tam olarak :)Ben anlamıyorum canım ya kaçırıyorumgerçi bugün eşimle konuştuk doktorla konuş aşılama yaptıralım dedi, yarın arayacağım bakalım eğer yapıyorsa.
Aynem canım o zaman tamamYok canımm onu demek istemedim aslında hani oluruna bıraktım çabalamicam dua edicem :) Allahım nasip eder inşallah :) yohsa üzgün falan değilim yani :) :)
En kısa zamanda olur inşallah hiç canını sıkma en azndan hamile kalablysn canm 2.5 yldr ben kalamadım. Olucak senin inşalalh içini ferah tutCanım ben 5.5 aylık evliyim ve ilk günden beri istiyorum bi hamilelik geçirdim kürtaj oldum maalesef. Ama insan kaybedince daha fazla istiyo inan yerini doldurmak tekrar aynı duyguyu yaşamk istiyosun peki sen?
%80 olmuyo mu demek istedin kuzumm?Aynem canım o zaman tamaminşallah nasip eder ilk 1 senede zaten %80 oluyormuş okumuştum bir yerde
Aşılama şöyle oluyor adetin ikinci günü gidiyorsun sana iğne veya hap veriyor daha fazla yumurta olgunlaşsın diye, sonra yumurtlama zamanı gelince çatlatma iğnesi vurup eşinden spermleri alıp doktor iğneyle rahme enjekte ediyor, şansı biraz daha arttırıyorsun işteAşılama ne tam olarak :)
Ay ne güzel geçen sene bu zamanlar gebeliğe karar vermiştim inşallah bu bahar daha güzel olur hepimiz içinAmin inşalalh bahar aylarnda gebelik daha çok oluyms inşalalh bu baharda hepmze nasip etsin Allah
Aşılamayı duydum ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum anlatsana birazBen anlamıyorum canım ya kaçırıyorumgerçi bugün eşimle konuştuk doktorla konuş aşılama yaptıralım dedi, yarın arayacağım bakalım eğer yapıyorsa.
Yok yok yani 100 çiftten 80i bir yıla kadar hamilelik görüyormuş%80 olmuyo mu demek istedin kuzumm?
Oluyo diyo kuzum bak yüzde 80 oluyo zaten sıkıntısı olmaynlarn%80 olmuyo mu demek istedin kuzumm?