Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba :)
Bat 05.05.2020 ama son zamanlarda düzensizlik var. Bir kaç aydır deniyoruz ama bu ay ovulasyon takibine başladım
İnşallah bu ay tutar mayıs da hamile oldugunu öğrenirsin. Bende olmazsa bu ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi. Adet döngün nasıl. Benimde 29 günde birdir ama bu sefer 27 günde oldu:KK54:

İnşallah bu ay tutar mayıs da hamile oldugunu öğrenirsin. Bende olmazsa bu ay ovulasyon takibi yapmayı düşünüyorum umarım gerek kalmaz tabi. Adet döngün nasıl. Benimde 29 günde birdir ama bu sefer 27 günde oldu:KK54:
benim normalde 29-30 gündü fakat son 3 aydır 35 güne kadar cıktı,dr a gittim, sürekli şehirdısı ve iş stresi vs etkiler dedi, bu nedenle bende takibe başladım. İnşallah bubay olur, isteyen herkes mutlu haberi alır :) Bakalım ilk müjdeyi kim vericek :)

Merhaba bende katıla bilirmiyim🤗

benim normalde 29-30 gündü fakat son 3 aydır 35 güne kadar cıktı,dr a gittim, sürekli şehirdısı ve iş stresi vs etkiler dedi, bu nedenle bende takibe başladım. İnşallah bubay olur, isteyen herkes mutlu haberi alır :) Bakalım ilk müjdeyi kim vericek :)
Evet inan şu hamileliğin gecikmesini bile stres etkiliyo çoğu kişi kafadan atınca hamile kalmış ama o kafadan atma evresine gelene kadarrr :halay: benim isteğim bu topikte ki listede ki herkes verir inşallah

Merhaba bende katıla bilirmiyim🤗
Merhabaaa hoş geldin sefalar getirdiinn:KK68: Önce bat tarihini yaz istersen listeye ekleyelim. Sonrada ne zamandır istiyosun bebek :KK200:inşallah bu topik sana bebiş getirsin:anneadayı:

Merhabaaa hoş geldin sefalar getirdiinn:KK68: Önce bat tarihini yaz istersen listeye ekleyelim. Sonrada ne zamandır istiyosun bebek :KK200:inşallah bu topik sana bebiş getirsin:anneadayı:
🤗🤗Tabii can yazayım adetlerim düzenli 30 31 günde bir
23 nisanda Olmam gerekiyo canm 1.5 yıl olucak deniyoruz 🤗bu ay ovu testlerine başladm yumurtalamamı yakaladm beklemeye gectm canm😊hayırlısıyla hepimiz hüzel haberler alalım

Ben de bu ay ovulasyon testi aldım ikililerinden. Adetim düzenli ama yine de bi yapayım dedim 😅

Mesela bende adetimin son günü yakaladım ovulasyonu ama denk mi geldi yanlışlık mı oldu anlamadım, ilk yapısımda çift kırmızıyla karşlasınca sok oldum, değerlendirdik ama hala yapıyorum belki yanlışıkla olmustur diye:)

Mesela bende adetimin son günü yakaladım ovulasyonu ama denk mi geldi yanlışlık mı oldu anlamadım, ilk yapısımda çift kırmızıyla karşlasınca sok oldum, değerlendirdik ama hala yapıyorum belki yanlışıkla olmustur diye:)
Güzel haberler Alın İnşAllah 🤗🤗

🤗🤗Tabii can yazayım adetlerim düzenli 30 31 günde bir
23 nisanda Olmam gerekiyo canm 1.5 yıl olucak deniyoruz 🤗bu ay ovu testlerine başladm yumurtalamamı yakaladm beklemeye gectm canm😊hayırlısıyla hepimiz hüzel haberler alalım
İnşallah tutmuştur kuzum ilk gebelik haberi verenlerden olursun belkide :KK54:

Benimde reglmden bi gün sonra yumurtlama zamanı gelen akıntı geldi. Normalde 19unda yumurtlamam bakalım neler olcak bende bekliyorum merakla :halay:

ben o akıntının yumurtlama zamanı oldugunu bile yeni öğrendim :skandal:
Neleri sonradan öğrenmedik ki ah :KK70: önceden hiç dikkat etmezdim artık her akıntıya dikkat ediyorum. Aklıma şey geldi lisede arkadaşım ben öpüşerek hamile kalınıyo sanıyodum demişti:KK70:

X