- 5 Mart 2013
- 23.522
- 44.629
eşim de o kafada allahtan şimdi evde beni bekliyor hazır bi şekildeBende aynen, en iysi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim de o kafada allahtan şimdi evde beni bekliyor hazır bi şekildeBende aynen, en iysi
Aynen sperm sağlıklıysa yaşar ama sağlıklı değilse kalmayabilir dediğin gibi amaan bu işin içinden çıkılmazEvet tabi sperm parametreleri iyiyse bu çok mümkün pikten sonraki gün de çatlama olsa ertesi güne yetişir benim mesela pik iki gün sürüyor, üçüncü gün silikleşiyor çizgim. Pikten önceki gün olursa belki tutar ama bir önceki gün bile tutmayabilir süre uzadığı için diye düşünüyorum. Hadi İnşallah bu ay güzel haberler gelsin
Evet ya beğenmeyebiliyor bizim yumurtalar spermi biz beğeniyoruz size ne oluyor diyorum dinlemiyorlarişte biraz da yumurtanın keyfine bağlı sperm olsa da yumurta döllemeyebiliyor spermi
Millet bu kadar kafa patlatmadan şakkadanak nasıl hamile kalıyor şaşırıyor falan bir de korunarak anlamıyorumAynen sperm sağlıklıysa yaşar ama sağlıklı değilse kalmayabilir dediğin gibi amaan bu işin içinden çıkılmaz
Ooo hadi bakalım maratona koşuyorum diyosuneşim de o kafada allahtan şimdi evde beni bekliyor hazır bi şekilde
Siz bu yumurtlama donemını degerlendırın, eger adet olmazsanız 15 gune kadar, muhakkak gıdın cunku oncekı ay da adet gormedım dedınız, adet sokturucu verır, hormonlara bakar, yumurta gelısıtırcı takviye yapıp 2 3 gune bır kontrol eder gelısımınıHemen yaptırmak mi gerekiyor yoksa bir dahaki aya mi kaldı acaba bilmiyorum da catlatma ignesi yapacağımız ay adetliyken mi gidiliyor acaba
Valla bir bilsem kuzum bi ara takip etmeden hamile kalanlara kutsanmışlar gibi bakıyordumMillet bu kadar kafa patlatmadan şakkadanak nasıl hamile kalıyor şaşırıyor falan bir de korunarak anlamıyorum
bizim hayatımız maraton bebeğimOoo hadi bakalım maratona koşuyorum diyosun
hormon testi yaptırmış mıydın canım sen ?Ben bugün, bata 1 gün kala regl oldum. Bu ay da umutlarım yıkıldı. Her geçen gün ümidimi daha çok yitiriyorum en kötü yanı bu. Bu süreç ne kadar zor bir imtihanmış. Allah hepimize sabır versin ve imtihanımızın sonucunu güzelliklere çıkarsın.
Geçmiş olsun tekrardan. Benim durum da kötü çünkü bağırsakta falan da yapışıklıklar var gibi görünüyor demişlerdi. Ama daha önce gittiğim doktorum yani gebe kalmayı zorlaştırabilir ama ilişki var sadece bu buna neden olur diyemeyiz demişti. Bazen sezaryende bir bakıyoruz karnın içi her yer çikolata kisti, ama hiç uğraşmadan hamile kalmış. O nedenle moralini bozma demişti. Normalde 1 yıl korunmadan gebelik olmazsa doktora gidin deniliyor ya, o bizde 6 ay oluyor işte sadece ona dikkat edin gecikmeden gidin bence, tıp çok ilerledi birçok teknik var. Yaşınız da genç ama kist tekrardan ilerlemesin kaliteyi bozmasın diye fazla beklememek iyi olabilir. Güzel haberler gelsin gerek kalmasın İnşallah.25 yasinsayim canim, 26 az kaldi. 20 21 yaslarinda kistim geldi. 6 ay icinde ameliyat oldum. Ameliyat oldugumsa nerdeyse 7cm di. Her ay buyudu her ay agrilarim artti. O zamanlar daha kucuktim evli degildim. Simdi yeni cocuk istemeye basladim. Testleride yaptim ne durumda oldugunu ogrenmek icin.
Pek iyi durumda degilmis malesef ama kismet artik olucagi varsa boylede olur
Bi de sperm testi yaptırdıysanız, orada sıvılasma süresi yazıyor, o dk ya göre beklemek gerek diyodu birisi Bı topıkte..aşılamada direk yumurtanın içine koyuyor ya sanırım ondan canım spermin işini kolaylaştırmış oluyo biraz. 20 dk o zaman en az yatmak lazım ilişkiden sonra
sperm testi yaptırdı eşim ama yüzdeyi hiç bilmiyorum yarın hastaneye gidince çıktı alacağız doktor her şey iyi dedi ama e nabıza düşmedi sonuçlar malesefBi de sperm testi yaptırdıysanız, orada sıvılasma süresi yazıyor, o dk ya göre beklemek gerek diyodu birisi Bı topıkte..
Gectiğimiz ay ovulasyon testı yapmadan yumurtladığım günü bildim, doktora soyledım cumartesı yumurtladım diye, baktı evet yumurtlamıssın dedı amaaa elde var sıfırValla bir bilsem kuzum bi ara takip etmeden hamile kalanlara kutsanmışlar gibi bakıyordum
Sıvılasma suresıne gore ayakları havaya dıkme suresini ayarla bi desperm testi yaptırdı eşim ama yüzdeyi hiç bilmiyorum yarın hastaneye gidince çıktı alacağız doktor her şey iyi dedi ama e nabıza düşmedi sonuçlar malesef
denensinSıvılasma suresıne gore ayakları havaya dıkme suresini ayarla bi de
75 dk falan cıkmaz ınsallahdenensin
Ay ben yarım saat zor yatıyorum eşim jimnastikçi olcan yakında diyor75 dk falan cıkmaz ınsallah
Çalkalamayı da yap tam jımnastık olsunAy ben yarım saat zor yatıyorum eşim jimnastikçi olcan yakında diyor
Yok canım henüz değil. Yani prolaktine falan bakıldı da seninle geçen konuştuğumuz TSH insuline falan bakılmadıhormon testi yaptırmış mıydın canım sen ?