- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ayda belirtiler vardı cnm kırmızlar geldi belli olmaz cnm belki senden alırız haberi bi de erken gebelik testim yok evde normal varBazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor...Bence test yap belirtin varmış topikte uzun süredir alamadığımız haberi senden alacağız sanırım.
Bende belirti yok adeti bekliyorum
Ayın 1 inde gittim doktora 2 gün sonra çatlar dedi ama akıntı falan gelmedi Değerlendirin dedi doktor tam bilmiyorum cnm yaniyumurtlamanı biliyo musun canım test yapsan silik cizik çıkar bişey bence :)
canım üçünde çatlama olduysa eğer şuan idrarda çıkar silik çizgi. sat ne zaman ben kesin dayanamaz yapardım kendimi biliyorum da tercih senin :)Ayın 1 inde gittim doktora 2 gün sonra çatlar dedi ama akıntı falan gelmedi Değerlendirin dedi doktor tam bilmiyorum cnm yani
kız ben nasıl kalcam 6. hissin kuvvetli gibi senin esas soru aslında kalabilcem mi :) sen biliyosun benim öyküyübana da eczhnm aşılama ile hamile kalacak gibi geliyor kendisine de söylemiştim daha önce
ay hadi inşallah o sonuçları almaya gidene kadar pozitifleri görürüsün sağlıklı pozitiflerii :) izmir voltranı oluşturalım :))bugün ege üniversitesi'nde genetik test için kan verdim sonuçlar 30-40 günü bulabiliyormuş, kromozom anormalisi için de 25 Ocak'a gün verdiler maalesef bu süreye kadar ne yapacağım bilmiyorum bakalım... Artık bebişlerimiz bizi seçsinler bekliyoruzz
not: ben de İzmir
Aynı benİnşallah kuzum, bu depresif hal fiona13 nın dediği Mars yüzünden heralde, evin halini görseniz şuan burda insan mı yaşıyor derseniz Bana kimse de gelmiyor bu ara temizliğe kendim de yapmıyorum saldım çayıraaa
Bence senin eşin bi sperm versin canım seni ilk dinlediğimde merak ettiğim oydu acaba eşinde sıkıntı var mı diyekız ben nasıl kalcam 6. hissin kuvvetli gibi senin esas soru aslında kalabilcem mi :) sen biliyosun benim öyküyü
Insallah hepimiz toptan alırız güzel haber en kısa zamandaGeçen ayda belirtiler vardı cnm kırmızlar geldi belli olmaz cnm belki senden alırız haberi bi de erken gebelik testim yok evde normal var
Ya işte olcak olsa aslında ne yaparsan yap oluyor, ama içim rahat etmiyor kiKizim da biz tasinmistik ve ben meger hamileymisim, o kdr yuk indir kaldir yerlestir, ve tahminimce iliskiden 1-2 hfta sonraya denk gelmisti. Smdi siz sporu birakiyorum diyince o aklima geldi, sakindigimiz goze cop mu batiyor, hic ustune dusmemek mi en iyisi ama elden de gelmiyorki o dusunce kafadan gtmiyor
Ben de biraz gerilmiştim ama çok kolay oldu aslında bakınca, çok basit bir olay sonuç olarakNasıl oluyorki ameliyathanede mi yapiliyor..birde komple soyunup ameliyat önlüğümü giydiriyorlar acaba. .boyle seylerden cok korkuyorum ezelden beri
ikna edemezsem sürükleyerek götürcemBence senin eşin bi sperm versin canım seni ilk dinlediğimde merak ettiğim oydu acaba eşinde sıkıntı var mı diye
Sat 21 i cnm aslında bende dayanamıyorum ama her seferinde hüsran olunca üzülüyorumcanım üçünde çatlama olduysa eğer şuan idrarda çıkar silik çizgi. sat ne zaman ben kesin dayanamaz yapardım kendimi biliyorum da tercih senin :)
ikna edemezsem sürükleyerek götürcem
Ben de iyi dersem iyi olurum belki çok sağol kuzum bu ay testsiz devam ediyorsun sen de dimiSağol kuzum. İyilik sağlık çok şükür
Sen nasılsın? Kolaylıklar gelsin
ya canım ben dw gelişmiyo gibi hisswdiyorum yumurtalarım yada tam çatlamıyo gibi işin aslı iki doktora da iki senedir kıorunmuyorum olmuyor dedim hiçbiri çıkıp klomen çatlatma zart zurt yapalım demediler biz kendimiz mi talep edecez acaba ya raconu nasıl bu işinfiona13 ama eşinde sorun çıkmazsa seninle benim klomen ile olabilir çünkü seninle durumumuz benziyor gibi bence bizim yumurtalarda tembellik var ben kendim için niyeyse klomenle olcak gibi hissediyorum
Bebişler olsun da ben balıkesirden gelirim kızlarkk izmir buluşması yapalrız ay ne güzel olurduu ne güzel dedin :))
gel canım gelll bekleriz ah olsa da :))Bebişler olsun da ben balıkesirden gelirim kızlar
Canım infertiliteyle ilgilenmeyen normal kadın doğum doktorlarına böyle hastalarla uğraşmak zor geliyor. Onlar alışmış mis gibi akarı kokarı yok hamilelere, ultrosan bakmaya sadece. Bizimle ilgilenmek istemiyorlarya canım ben dw gelişmiyo gibi hisswdiyorum yumurtalarım yada tam çatlamıyo gibi işin aslı iki doktora da iki senedir kıorunmuyorum olmuyor dedim hiçbiri çıkıp klomen çatlatma zart zurt yapalım demediler biz kendimiz mi talep edecez acaba ya raconu nasıl bu işin