- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
Sağol kuzum. İyilik sağlık çok şükürCanikox melinda- @karadenizkizi1982 Cartedor @masalkzz @severenim15 hanımlar sizler ne durumdasınız işlerin yoğunluğundan giremiyorum
Sen nasılsın? Kolaylıklar gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum. İyilik sağlık çok şükürCanikox melinda- @karadenizkizi1982 Cartedor @masalkzz @severenim15 hanımlar sizler ne durumdasınız işlerin yoğunluğundan giremiyorum
Benim de 4 gun kaldı..Belirtin var mıKızlar regle 4 gün kaldı test yapsam çıkar mı
Bennnnkızlarrrr izmir de olanlar kimler ?
Bebişleri kordonda bostanlı sahilde gezdirdiğimiz günler gelecek mi
ayyyyyyyyyyy içim bi hoş olduBebişleri kordonda bostanlı sahilde gezdirdiğimiz günler gelecek mi
Benim de 4 gun kaldı..Belirtin var mı
Bennnn
Kasıklarım ağrıyor ara ara cnm birde göğüs hassasiyetiBenim de 4 gun kaldı..Belirtin var mı
Bennnn
bende İzmir cnm
ooo yok mu artıranbende İzmir cnm
Bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor...Bence test yap belirtin varmış topikte uzun süredir alamadığımız haberi senden alacağız sanırım.Kasıklarım ağrıyor ara ara cnm birde göğüs hassasiyeti
Sende var mı belirti cnm
kk izmir buluşması yapalrız ay ne güzel olurduu ne güzel dedin :))Bebişleri kordonda bostanlı sahilde gezdirdiğimiz günler gelecek mi
Ahhh ahhhh o günler bir gelse neler yaparız nelerkk izmir buluşması yapalrız ay ne güzel olurduu ne güzel dedin :))
herkes yakasına nick ini yazsınkk izmir buluşması yapalrız ay ne güzel olurduu ne güzel dedin :))
yumurtlamanı biliyo musun canım test yapsan silik cizik çıkar bişey bence :)Kasıklarım ağrıyor ara ara cnm birde göğüs hassasiyeti
Sende var mı belirti cnm
OLMADI...
Test gününü beklerken dün yani iğnenin 14. Günü kahve leke geldi adetim başlıcak. .çok Üzgünüm. .ağladım ağladım ama elden bişey gelmez..bunda da vardır bi hayır ne diyelim
Bence senin tutar gibi, hatta asilama bile insallah yarar bu sefer. Perdeden bisey olmaz diyolar ama en ufak sey etkilio sanki..En kısa zamanda canım doktora tekrar gidemedim, onun ne önereceğine bağlı biraz da ama önce iki aşılama sonra tüp bebek
bana da eczhnm aşılama ile hamile kalacak gibi geliyor kendisine de söylemiştim daha önceBence senin tutar gibi, hatta asilama bile insallah yarar bu sefer. Perdeden bisey olmaz diyolar ama en ufak sey etkilio sanki..
azcık şerefi varsa bizi güldürmeden gitmez
ne kadar uzunmuş yaa doktorunun önerisi doğrultusunda ilerle canım bence , oh oh 35 ler çoğalıyorbugün ege üniversitesi'nde genetik test için kan verdim sonuçlar 30-40 günü bulabiliyormuş, kromozom anormalisi için de 25 Ocak'a gün verdiler maalesef bu süreye kadar ne yapacağım bilmiyorum bakalım... Artık bebişlerimiz bizi seçsinler bekliyoruzz
not: ben de İzmir