- 5 Mart 2013
- 23.523
- 44.630
Benim de düşük çıkmıştı normal demişti
fiona13 sizin fsh ve lh neydi?
benim
fsh:4,93
lh:5,28
e2:52,25 normal dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de düşük çıkmıştı normal demişti
benim 74ü 44 falan mı gördü acabaBenimkisi baya düşüktü ben de sordum adet döneminde düşer normal demişti her kafadan başka ses çıkıyor
canım 3. gün değerleri böyleydi benim. hiç anladığım bişiy de değil :)
Canım bugün aldım test , dün çatladığını hissediyorum sanki böyle çıkması neyi ifade eder acaba bu saatten sonra ovülasyon takibi yapmak kafamı mı karıştırır sence,ovülasyon testi ile bi kontrol etseydin canım
adetin 3. günü foliküler faz referans değeri max 233 diyor bence de normal çünkü senin fsh ve lh da bir tık yüksek ona bağlı e2de yükselircanım 3. gün değerleri böyleydi benim. hiç anladığım bişiy de değil :)
kaçıncı günün bugün ?Canım bugün aldım test , dün çatladığını hissediyorum sanki böyle çıkması neyi ifade eder acaba bu saatten sonra ovülasyon takibi yapmak kafamı mı karıştırır sence,
canım dün pik olduysa bugün çatlamadır bu ama sen 2 3 gün daha yap daha silikleştiyse çatlamıştır koyulaşmaya gitmezseCanım bugün aldım test , dün çatladığını hissediyorum sanki böyle çıkması neyi ifade eder acaba bu saatten sonra ovülasyon takibi yapmak kafamı mı karıştırır sence,
tamam canım sağol yorumların için , zaten tedaviye başlama kararı alırsam gittiğm doktoe gene hepsini isteyecek sanırım. o zaman sil baştan bir daha yaptıracağımadetin 3. günü foliküler faz referans değeri max 233 diyor bence de normal çünkü senin fsh ve lh da bir tık yüksek ona bağlı e2de yükselir
Yok bir önceki gün bence pikti canım belirtilerime göre söylüyorum, anladım doğru koyulaşırsa zaten pik değildir koyulaşmazsa da yaşadığım belirtiler yumurtlama demektircanım dün pik olduysa bugün çatlamadır bu ama sen 2 3 gün daha yap daha silikleştiyse çatlamıştır koyulaşmaya gitmezse
Adetim biteli 3. Günüm bugün yani adetin 13. Günü ,kaçıncı günün bugün ?
o zaman dün pik olma olasılığı yüksek canım sen gene kaçırmamak adına bugün ve ertesi üç günü değerlendir arada da yapmaya devam et bence :)Adetim biteli 3. Günüm bugün yani adetin 13. Günü ,
aynen canım bende de pco görüntüsü çıkacak gibi hissediyorum pco yu destekleyen tüm bulgular var bende de ins direnci+tsh+prolaktin...tamam canım sağol yorumların için , zaten tedaviye başlama kararı alırsam gittiğm doktoe gene hepsini isteyecek sanırım. o zaman sil baştan bir daha yaptıracağım
Hadi ya bugünü yarını da değerlendirmeli miyim, belirtilerime göre 13 eylülde yumurtlama oldu dün ise çatlama oldu tahminimceo zaman dün pik olma olasılığı yüksek canım sen gene kaçırmamak adına bugün ve ertesi üç günü değerlendir arada da yapmaya devam et bence :)
canım sen karından ultrason oldun ama olsaydın orda da gözükürdü ayrıca lh fsh hiç pko gibi durmuyo senin . bende öyle bişi yok sendeaynen canım bende de pco görüntüsü çıkacak gibi hissediyorum pco yu destekleyen tüm bulgular var bende de ins direnci+tsh+prolaktin...
canım gün aşırı da değerlendirsen olur bence :)Hadi ya bugünü yarını da değerlendirmeli miyim, belirtilerime göre 13 eylülde yumurtlama oldu dün ise çatlama oldu tahminimce
Hadi yaa tamam eşimde sperm azlığı var ama deneyelim şansımızı,canım gün aşırı da değerlendirsen olur bence :)
Bir şey dicem benim testlerime de bakıp yorumlar mısınız benimde hormonlarım normal dedi devlet hastanesindeli doktor hiç pko demedi görünümün var dedi insülin direncime de bakmadılar,canım sen karından ultrason oldun ama olsaydın orda da gözükürdü ayrıca lh fsh hiç pko gibi durmuyo senin . bende öyle bişi yok sende
at canım bakalım benim de ins dirn bakmadılar cumartesi dahiliye randevusu aldımBir şey dicem benim testlerime de bakıp yorumlar mısınız benimde hormonlarım normal dedi devlet hastanesindeli doktor hiç pko demedi görünümün var dedi insülin direncime de bakmadılar,
kuzu bu oncomed bence geçen ay yalancı çizgi çıkardı umutlarımlan oynadı onu alma :)Gebelik testi hangi marka onerirsiniz kizlar ya da asla alma dediğiniz markalar nelerdir, bir de internetten alayim mi yoksa eczaneden mi alayim