- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
Günaydın canım tabiki artyıor yarımşar derece olarak artar. Yataktan kalmadan ilk ateşini ölçmelisinKızlar günaydıııın, Ovülasyon yaklaştıkça vücut ısısı artıyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım tabiki artyıor yarımşar derece olarak artar. Yataktan kalmadan ilk ateşini ölçmelisinKızlar günaydıııın, Ovülasyon yaklaştıkça vücut ısısı artıyor mu?
servise binerken ölçüyoruz da canım dün36,2 idi bugün 36,5 olmuş ondan merak ettim :)Günaydın canım tabiki artyıor yarımşar derece olarak artar. Yataktan kalmadan ilk ateşini ölçmelisin
Kuzum sakın öyle şeyler deneme. Vajinanın kendine has bir dokusu ve ph dengesi var. Yumurta ve sperm için gerekli ortamı vücudumuz zaten düzenliyor. Onu bozarsan şahtı şahbaz oldu olurkizlar iyi akşamlar ..
birsey soracağım size daha once yumurtalıkları guclensin die Rahimden iceri siringa ile zeytinyağı veya buna benzer farklı yağlar var bunlardan döken oldu mu yada duydunuz muu ?
yaa ne güzel benim daha yeni başlıyor maceralarGünaydın kızlar dün itibari ile son değerlendirmemi yapmış bulunmaktayım. Artık batı beklemek kaldı
Hadi hayırlısıGünaydın kızlar dün itibari ile son değerlendirmemi yapmış bulunmaktayım. Artık batı beklemek kaldı
Abla bence hafif seyler yap az yagli et sote pilav ve salata bu tamamen sahsi fikrim ☺Kırmızı kalpli mumlar balonlar aldım ama menü kebap
Bende gectigimiz ay onceden kullandiginiz markadan kullandim ama yumurtalama yakaladim ama dollenme olmadiDaha önce netten almıştık laboquıck marka almıştım bu daha hassas diye bunu denicem bakalım
kaç yaşındasın ? ne kadardır deniyorsun hamilelik için?Ablalar aranizda rahim filmi cektiren var mi? Aciyor mu? Ne kadar suruyor?kac dakka? Gereken islemleri yaptiktan dosya da acildiktan sonra sonraki surec nedir? Hemen asilama mi? Yoksa ilac filan veriyorlar mi?
Allah kolaylık versin en zoru değerlendirme kısmı ben bu ay taktik değiştirdim eşime ben yanasınca kacıyodu cok sinirleniyodum ondan bu ay ben hiç istemiyor gibi davrandım adam tam günlerini denk getirdiyaa ne güzel benim daha yeni başlıyor maceralar
İnşallah canımHadi hayırlısı
benim ki her türlü hazır asker hiç uğraştırmıyor beni sağolsunAllah kolaylık versin en zoru değerlendirme kısmı ben bu ay taktik değiştirdim eşime ben yanasınca kacıyodu cok sinirleniyodum ondan bu ay ben hiç istemiyor gibi davrandım adam tam günlerini denk getirdi
Benim icin en zoru bekleme kismi, su an degerlendirme kismindayim degerlendirme demek de cok komigime gidioAllah kolaylık versin en zoru değerlendirme kısmı ben bu ay taktik değiştirdim eşime ben yanasınca kacıyodu cok sinirleniyodum ondan bu ay ben hiç istemiyor gibi davrandım adam tam günlerini denk getirdi
Ne güzel maşallah diyelim benimkide normalde öyleydi ta ki ben ovülasyon testlerine başlayıp bugün girmek zorundayız falan diyene kadar o zaman adam kaçmaya başladı bendenbenim ki her türlü hazır asker hiç uğraştırmıyor beni sağolsun
ben ovülasyon öncesi ilişki istemiyorum reglim geliyo akıntım var falan diye uyduruyorum ovü dönemi gelince salıyorum ipleri yoksa sıkılır o da 1 haftada ben bile sıkılıyorumNe güzel maşallah diyelim benimkide normalde öyleydi ta ki ben ovülasyon testlerine başlayıp bugün girmek zorundayız falan diyene kadar o zaman adam kaçmaya başladı benden
Evet beklemede sıkıntı bu sefer hiç test almadım beklemede normalde erkenden teste baslardım ama bu sefer direk bata 2-3 gün kala kan vercem var ya da yok direk netleşsin. testte cizgi arayıp gözlerimi erken yaşta kaybetmek istemiyorumBenim icin en zoru bekleme kismi, su an degerlendirme kismindayim degerlendirme demek de cok komigime gidio
Hahaha bende öyle yaptım işte ovü dönemine kadar direk pijamayla uyudum sonra bilerek ovü dönemi saten takımlara gecmeye basladım hava sıcakmısta ondan giyiyormusum gibiben ovülasyon öncesi ilişki istemiyorum reglim geliyo akıntım var falan diye uyduruyorum ovü dönemi gelince salıyorum ipleri yoksa sıkılır o da 1 haftada ben bile sıkılıyorum
çok fenayız çokHahaha bende öyle yaptım işte ovü dönemine kadar direk pijamayla uyudum sonra bilerek ovü dönemi saten takımlara gecmeye basladım hava sıcakmısta ondan giyiyormusum gibi