Çok teşekkür ederim kuzum kaç haftalık oluyor bu değere göre ben anlamıyorum daTebrik ederim canım gayet güzel cıkmış test de baya hasasmış ilk yaptığın ikiye katladıgı düşünürse baya düşük rakamları tespit etmiş hayırlı olsun tekrar
Tebrikler kuzum
Değer çok güzel gözün aydın tekrardan cnm. Sağlıkla ilerlesin inşallah
3 haftalık oluyor canımÇok teşekkür ederim kuzum kaç haftalık oluyor bu değere göre ben anlamıyorum da
Amin , seninkide inşallah sağlıkla ilerlerÇok teşekkür ederim canımmm kaç haftalık şuan bebiş Bugün bat günümdüDeğer çok güzel gözün aydın tekrardan cnm. Sağlıkla ilerlesin inşallah
canım ürolojiden randevu alın doktor yönlendirir teste önce elle muayne etti varikosel vs. var mı diye elle bişey tespit edemedi acı ağrı vs. bişi var mı diye sormuş öyle bi sıkıntı da yoktu eşim hastane çalışanı olduğu için doktor arkadaşı ultrasona da girdi ultrasonda varikosel görüntüsü görüldü ama doktor önemli olan elle muayne dedi sperm sonuçları önemli dedi spermlerde normalin üstünde çıkmış doktor çocuğun olmaması için şuan hiç bir engelin yok dediminseo canım eşin için nerden randevu aldın bende eşimin tahlil vermesini istiyorum ne yapmamız gerekiyor yardımcı olabilir misin
Teşekkür ederim canımmm darısı sana olsun3 haftalık oluyor canım
Teşekkür ederim canımmmTebrikler kuzum
Teşekkür ederim kuzum amin inşallah darısı sanaAhahaah çok şükür. Beklediğine değdi :) tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş
Normal olarak 4 hafta deniyor ama 3 haftanın doldurmuş oluyorsun lüzum inş sağlıkla ilerler kucağına almayı nasip eder Rabbim3 haftalık oluyor canım
Sagol ballım benim ekimde inş eşimde muane olacak bu ay olmasa Rabbim boş çıkarmaz emeklerimizi inşcanım ürolojiden randevu alın doktor yönlendirir teste önce elle muayne etti varikosel vs. var mı diye elle bişey tespit edemedi acı ağrı vs. bişi var mı diye sormuş öyle bi sıkıntı da yoktu eşim hastane çalışanı olduğu için doktor arkadaşı ultrasona da girdi ultrasonda varikosel görüntüsü görüldü ama doktor önemli olan elle muayne dedi sperm sonuçları önemli dedi spermlerde normalin üstünde çıkmış doktor çocuğun olmaması için şuan hiç bir engelin yok dedi
Cok çok amin canım benim hepimize o sevinci sağlıkla nasip etsin yaradanTeşekkür ederim canımmm darısı sana olsun
Tebrikler, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah, stresli 2-3 gunden sonra sizin icin dinlenme sakinleme zamani artik :)Hepinize çoook teşekkür ederim canlarım Rabbim sizlerede yaşatır inşallah bu sevinci
Çok teşekkür ederim canımmm aynen öyle içim şuan rahat etti 2 gündür stresten mahvoldumTebrikler, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah, stresli 2-3 gunden sonra sizin icin dinlenme sakinleme zamani artik :)
Yumurtlama gununden kac gun sonra testte ogrendin canim? benim bugun 8.gun sbh yaptim negatif cikti maalesefÇok teşekkür ederim canımmm aynen öyle içim şuan rahat etti 2 gündür stresten mahvoldum
ay maşallah ya nasıl güzel bir sonuç
Çok teşekkür ederimT çizgisi c'den koyu ya da eşit koyulukta olunca pik olmuş demek, sonra siliklesince de çatlamış demek, o günleri degerlendirmek önemliymiş