- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Vardır elbette bunda da bir hayır yarını bekliyorum canımmmmİyi bir sonuç çıkacak zaten tatlım ha bugün ha yarın canını sıkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır elbette bunda da bir hayır yarını bekliyorum canımmmmİyi bir sonuç çıkacak zaten tatlım ha bugün ha yarın canını sıkma
aynen kuzucum ben de kontrolümü olayım sonrası allah kerim diyeceğiz artıkcanım süper haber bu bence senin de biraz salmanın vaktidir çok düşüyoruz üzerine bazen gerektiğinden fazla. o yüzden kafanı rahatlatıp oluruna bırak bence , bıraktığın an oluyomış ya öyle diyolar bırak bakalım akışına :)
Şuan biraz daha iyiyim kuzumO oluyor ama. Bendede olmuştu canım. Ağrıyor die kendini strese sokma
Aminn canım inşaallah Aynen canım evre evre oluyor erkek dedi doktorum bende erkek diye hissediyordumVlla evre evre bu tipler anladım hiç bitmez doğana kdr. Saol cnm bnm sende sağlıkla al bebişini kucağına. Cinsiyeti ne minnoşun
İnşaallah yaşatsın rabbim tez zamanda isteyen herkeseAy biz de bu günleri yaşayacak mıyız ya ne güzel endişeler bunlar
Bende erkek die hissettm senn için cnm sağlıkla gelsinAminn canım inşaallah Aynen canım evre evre oluyor erkek dedi doktorum bende erkek diye hissediyordum
Aminn canım inşaallah sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamislikBende erkek die hissettm senn için cnm sağlıkla gelsin ❤
Bulantım bi gündüz oluyor akşam geçiyor bi akşam oluyor gündüz bişey yok. Uyuyamıyorum sabahın köründe kalkıyorum. Her yanım mosmor ipnelerden.Aminn canım inşaallah sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamislik
Cnm 12 agstos adetm en son pko oldgm içn dger batımı bilmiyom belim cok agrıyor bide gögüs cevremde agrı var başka belrti yok arada adet olack gibi sancım varhayırlısı olsun bat ne zamandı canım ? belirtilerin var mıydı bizlerle de paylaş :)
İnş tekrar yapsam ckarmı test aldmE süper hayırlı olsun
İgnelerden yana bende çok sıkıntı çekmiştim canım inşaallah bu yaşadıklarına karşılık sağ salim kucağına aldığının haberinde alırız ama güzel şey hamilelik hareketlerini hissetmeye başlayınca daha iyi anlayacaksin demek istediğimiBulantım bi gündüz oluyor akşam geçiyor bi akşam oluyor gündüz bişey yok. Uyuyamıyorum sabahın köründe kalkıyorum. Her yanım mosmor ipnelerden.
Şimdi aradı canım. Cuma günü tekrar test yap dedi. Çok erken olduğu için değer düşük olabilirmiş ya da kimyasal gebelik olabilirmiş. Belirsizlik ne kötü şeymiş. Rabbim düşmanıma vermesinCanikox canım doktorun ile konuştun mu ?
Doktor bi bakar kist falan mı oldu acabaKizlar bana bir akik verin buraya yazıp sürüyorum ven hala adet olamadım testlerde negatif çıkıyor bu akşam dr gidicem
Kesinlikle canım 12 haftaya kadar çok stresli malesef inşallah düzenli artarŞimdi aradı canım. Cuma günü tekrar test yap dedi. Çok erken olduğu için değer düşük olabilirmiş ya da kimyasal gebelik olabilirmiş. Belirsizlik ne kötü şeymiş. Rabbim düşmanıma vermesin
İnşallah canımKesinlikle canım 12 haftaya kadar çok stresli malesef inşallah düzenli artar
Allah bizim de kucağımızı doldursun inşallah iyiyim canım günümde regl oldum, eşimin sonuçları güzel çıktı onluk bi sorun olmadığı belli oldu ben de haftaya ctsi gideceğim ultrasona yalnız tam pik günüm o gün öncesinde ilişki yaşaman sıkıntı yaratırmı acabaİnşallah canım
Bi de bugün kardeşimin(7 aylık hamile) bebeğinin beşiği vs gelmiş. Onları da öğrenince hepten depresif bi hale geldim. Rabbim güç versin, hayırlısını versin hepimize
Sen nasıl oldun?