- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Ne diyim ki vardır bundada bir hayırAy sendeki şansa bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyim ki vardır bundada bir hayırAy sendeki şansa bak
Oradan bakıyorum canım ama yok zaten bugün yeterince gergin geçti üstüne de sonuç yarına kalmış tuzu biberi olduYa sen yine de arada siteye gir bu sağlık ocağın sitesine ordan baksana
Oradan bakıyorum canım ama yok zaten bugün yeterince gergin geçti üstüne de sonuç yarına kalmış tuzu biberi oldu
Olmuş canım değerlendirin mutlaka
Hayırlısı bakalımOzaman sıkma canını kuzum sabah erken çıkar ozaman
Adet ağrısı gibi bir ağrım varOzaman sıkma canını kuzum sabah erken çıkar ozaman
Bende hala var korkma dinlen bolcaAdet ağrısı gibi bir ağrım var
Sürekli uzanıyorum canım ayakta çok durmuyorumBende hala var korkma dinlen bolca
E süper hayırlı olsunKzlar hcg testime bakarmsnx 5 dk içinde cktı bilgin olsun cok heyecanlym
Canım sen bence bir kere doktor kontrolunde ilaçsız yumurtlama takibi yaptır. O zaman net bir sonuç alabilirsin yumurtlama hakkında, şuanda hep farazi olarak konuşuyoruz.kızlar eşimin sperm testi çıkmış e nabıza daha düşmediği için buraya atamıyorum ama tüm sonuçları olması gerekenin çok üstündeymiş doktor şuan senin çocuğun olmaması gibi bi engel kesinlikle yok demiş şekil bozukluğu da yokmuş hız yoğunluk hepsi çok iyiymiş ibre yine bana döndü
İyi bir sonuç çıkacak zaten tatlım ha bugün ha yarın canını sıkmaOradan bakıyorum canım ama yok zaten bugün yeterince gergin geçti üstüne de sonuç yarına kalmış tuzu biberi oldu
canım süper haber bu bence senin de biraz salmanın vaktidir çok düşüyoruz üzerine bazen gerektiğinden fazla. o yüzden kafanı rahatlatıp oluruna bırak bence , bıraktığın an oluyomış ya öyle diyolar bırak bakalım akışına :)kızlar eşimin sperm testi çıkmış e nabıza daha düşmediği için buraya atamıyorum ama tüm sonuçları olması gerekenin çok üstündeymiş doktor şuan senin çocuğun olmaması gibi bi engel kesinlikle yok demiş şekil bozukluğu da yokmuş hız yoğunluk hepsi çok iyiymiş ibre yine bana döndü
hayırlısı olsun bat ne zamandı canım ? belirtilerin var mıydı bizlerle de paylaş :)Kzlar hcg testime bakarmsnx 5 dk içinde cktı bilgin olsun cok heyecanlym
Regl sonrası gideceğim canım bakalım orda belli olur zaten kaç tane var boyutları nasıl vs. sıkıntılı bi durum görülecek mi nolcak doktor ne diyecek bu ay o karışımdan kullanacağım onun fayda edeceğine inanıyorum en azından koyu bi pik görürüm hamilelik olmasa bileCanım sen bence bir kere doktor kontrolunde ilaçsız yumurtlama takibi yaptır. O zaman net bir sonuç alabilirsin yumurtlama hakkında, şuanda hep farazi olarak konuşuyoruz.
canım hemen neden olumsuzluğa kapıldın ki sen ? rabbim bilir herşeyi. güzelce tedavini olursun temizlenirsin sonra denersin. bence kafanı rahatlat ve evet bunlarla iligili fikir al ama doktorun ne derse o yöne git. sıkma canını geçmiş olsun dertleşmek istersen burdayızArkadaşlar ben geldim ama bu topik de pek işim kalmadı gibi dünyam başıma yıkıldı kötü Bi haldeyim genital bölgede minik etler var demiştim size dün doktor hpv olduğumu söyledi belki vajinal içine ve Rahim içine de sıçramış olabilir kızlar hpv den dolayı asit ile yakım yapılıyor vajinam berbat halde şuan ve belki de ameliyat Olcam ve virüs yıllarca kalabilirmiş yani benim çocuk hayallerim kapandı Rabbim sizin gönlünüze göre versin. Allah demek bana layık görmemiş mutlu çocuklu Bi hayatı hep sıkıntı çektim bebeğim öldü derken bu çıktı artık tamamen kapandı bu sayfa umarım size nasip olur