- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çoğul gebelik olabilir mi? Sen klomen ya da femara kullanmış mıydınSelam hanımlar 4+2 de betaHCG 511,66 çıktı. Bu normal mi sizce? İnternette 4-5 hafta arası 1000'in üzerinde olmalı yazıyordu da korktum. Doktorla henüz görüşemedim maalesef. Çok tedirginim şu an.
Benim de regl günümde tahmini 4+0 da 166 çıktı. Artışa bakıyorlar sanırım daha önce hiç kan verdin miSelam hanımlar 4+2 de betaHCG 511,66 çıktı. Bu normal mi sizce? İnternette 4-5 hafta arası 1000'in üzerinde olmalı yazıyordu da korktum. Doktorla henüz görüşemedim maalesef. Çok tedirginim şu an.
Hayır canım hiç bir şey kullanmadım? Fazla mı ki oran? bana az gibi geldi o yüzden tedirgin oldum. bir haber sitesinde 4-5 hafta arası 1000 olmalı yazıyordu daCanım çoğul gebelik olabilir mi? Sen klomen ya da femara kullanmış mıydın
Yok canım vermedim. Bunu da zor verdim zaten pandemidenBenim de regl günümde tahmini 4+0 da 166 çıktı. Artışa bakıyorlar sanırım daha önce hiç kan verdin mi
Yo bence normal bi değer hatta seninki yüksek geldi bana ondan sordumHayır canım hiç bir şey kullanmadım? Fazla mı ki oran? bana az gibi geldi o yüzden tedirgin oldum. bir haber sitesinde 4-5 hafta arası 1000 olmalı yazıyordu da
Zaten düzenli bir artış varsa yarından sonra 1000 in üzerine çıkar bence tedirgin olacak bir durum yokYok canım vermedim. Bunu da zor verdim zaten pandemiden
Tebrik ediyorum inşallah sağlıkla ilerler Birsey soracagim hangi gunleri degerlendirdiniz ve daha önceleri bel agrin oluyor muydu yumurtlama zamani?Kızlar sonucun çıkmış beta HCG 13 çıktı inşallah sağlıklı ilerler..Doktora geldim erken öğren dedigi için ama bayağı erken öğrenmişsin o yüzden artışa bakicaz dedi 2gün sonra yine kan vericem.
Kan sulandırıcı iğneler için raporum çıkartıldı onlara başlayacağım.
İnşaat saglikli ilerler..
Bana öyle bi yan etkisi olmadı canım inositolünKızlar inofolic kahvaltıdan sonra alıyorum ve her aldığımda afedersiniz bende ishal yapıyor bu durum normal mii ?
Amin canım inşallahCanım seninkide hayırlı olsun inşallah ikiside sağlıkla ilerler
Bende de ara ara batma/ağrı oluyor. Bat bugün dün falandı standart döngüm yok bilemiyorum net. Yarın teste gidicem bakalım bhcg artışı ne durumda diye..Kuzu günaydın kasık ağrılarım var seninde var mı? Birde bat nezaman canım senin
Canım senin şu imzanın altındaki koryon villüs ü 1 saattir korona virüs diye okuyorum korona virüs artık tamamen oluşmuştur ne alaka falan diyorum kendi kendimeAmin canım inşallah
İnşalllah çok küçüktür hiç gerek kalmaz canımGünaydın canım, benim keyfim hiç yok valla. Dünkü rahim filmi sonucuma göre rahimde ufak tefek yapışıklıklar var denildi. Cuma günü kendi doktoruma gidip göstereceğim. Watsuptan dediğine göre histereskopi olmam gerekiyormuş. ama ne denli şart onu bilmiyoruz.
anladım canim. Bana yan etki gibi geldi bakayim. Son 3 gün ...Bana öyle bi yan etkisi olmadı canım inositolün
Adet dışı Herhangi bir gün git ki bütün kontrollerin yapılsın. Hatta sabah saatine randevu alıp aç gidersen testler için başka gün uğraşmazsınTamam gideyim ben o zaman ☺ Regl döneminde mi gitmeliyim bunun için yoksa herhangi bir gün olabilir mi ?
Haklısın canım. Ama inan olacağı varsa ister 30 gün ister 1 gün ilişki olsun o yine olurCumartesi oldu ilişki . Malesef dün de olmadı ilişki . Kayinvalideyle aynı evde yaşayınca zor oluyor hersey
Ben o imza yazsını görmüyorum kiiCanım senin şu imzanın altındaki koryon villüs ü 1 saattir korona virüs diye okuyorum korona virüs artık tamamen oluşmuştur ne alaka falan diyorum kendi kendime
Şimdi gördümmmmBen o imza yazsını görmüyorum kii