- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Neymış sonuç canımÇıktı kuzum şimdi gruba yazacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neymış sonuç canımÇıktı kuzum şimdi gruba yazacaktım
Bakalim femera baslicam kullanan varmi acaba baska merak ediyorumZ Zambakkk29 canım bişey olduğu belliydi en azında ne olduğu ortaya çıkmış klomen ile femara arasında ne fark var? İnofolic kist yapmaz incir kürü de en fazla Prolaktini yükseltir onun da kist yaptığını sanmıyorum
Gayet normal gibi kuzum
Hadi hayırlı haber inşallahÇıktı kuzum şimdi gruba yazacaktım
Klomen dedi bana ben kabul etmedim hem burdab hemde 2 arkadasimda kist yapti die korktum femera istedim direk tamam dedi fmerada kist yapan okumadim dahaDoktorum bana klomen daha hafif bi ilac pkoda Femara ve Letu daha etkili demisti..
Yazdım canımNeymış sonuç canım
5in üstü gebelik değil miiiKızlarr selam. Kaç gündür yazdıklarımla kafanızı şişirdim ve yine geldim. Bugünkü silik idrar testinin üstüne kan vermiştim ya. 11.69 bhcg çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek cevap olarak. Bu arada son adetim 12 ağustostu. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur
D vit düşük çıktı bi de Tsh biraz yüksekti insülin direnci var bi deGayet normal gibi kuzum
Olsun hepsinin çözümü varBendede d vitamini çok fazla çıktı oda zararlıymılD vit düşük çıktı bi de Tsh biraz yüksekti insülin direnci var bi de
Tahlil aralığı öyle diyor5in üstü gebelik değil miii
Aa nasıl becerdin kız onu maşallahOlsun hepsinin çözümü varBendede d vitamini çok fazla çıktı oda zararlıymıl
Hayırlı olsun kuzum çok yeni görünüyor inşallah sağlıklı artar değerinKızlarr selam. Kaç gündür yazdıklarımla kafanızı şişirdim ve yine geldim. Bugünkü silik idrar testinin üstüne kan vermiştim ya. 11.69 bhcg çıktı. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek cevap olarak. Bu arada son adetim 12 ağustostu. İnşallah hayırlısıyla herşey güzel olur
Bende bi bilseöAa nasıl becerdin kız onu maşallah
Hemen yapıştırıyolar inferfiliteyi
Hadi hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinTahlil aralığı öyle diyor
Sinir bozucu bi kelime asla kabul etmiyorumHemen yapıştırıyolar inferfiliteyi