- 29 Nisan 2020
- 2.192
- 2.410
Yerleşmedir canım belki8 eylül canım 10.gun test pozitif çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşmedir canım belki8 eylül canım 10.gun test pozitif çıkmıştı
Belki de, ama çok da heveslenmek istemiyorum, şu dört gün geçsin de, sonra bakalım.Canım belki senin ki yerleşmedir ben yumurtalıkları uyaran bi takviye kullanıyorum benim muhtemelen ondan kaynaklı oldu
Kesinlikle canım zaten az kalmış 4 gün sonra belli olurBelki de, ama çok da heveslenmek istemiyorum, şu dört gün geçsin de, sonra bakalım.
Denemelerimiz oldu, ilk defa adetten önce böyle birşey yaşadım ama bu yumurtalığımdaki kist ile ilgili de olabilir. Zamana bırakıcam bakalım.canım bebek denemlerin olduysa adete yakın ara kanama yerleşme olabliyo ama bu bi olasılık sadece, stresin de sebep olduğı hormonal düzensizljler ara kanama yapar ilaç kullandıysan o ay farklı ara kanama yapar. hayırlsı olsun hakkında
Kist mi vardı belki de bende de kist varDenemelerimiz oldu, ilk defa adetten önce böyle birşey yaşadım ama bu yumurtalığımdaki kist ile ilgili de olabilir. Zamana bırakıcam bakalım.
Aynen, bakalım, beklemedeyim. :)Kesinlikle canım zaten az kalmış 4 gün sonra belli olur
Regl ile çok benzer olunca canım insan her şeyi gebeliğe yoruyorAynen, bakalım, beklemedeyim. :)
Geçen ay çok belirti vardı, ona rağmen olmadı, şimdi belirti az. O yüzden hiç heves etmeyeyim.
Bakalım yarın test alabilirsem yaparım yine koyulaşma olduysa kana giderimYerleşmedir canım belki
Işte yumun 12.gunu bugün kuzum yarın test yaparsam koyulaşma varsa kana giderim diye dusundumYerleşme olabilir mi dr gitsen bende dde oldu kahve leke ipne kullandım
Işte yumun 12.gunu bugün kuzum yarın test yaparsam koyulaşma varsa kana giderim diye dusundum
Bence git dr takibinde olursun düşük önleyici iğne verir belkiIşte yumun 12.gunu bugün kuzum yarın test yaparsam koyulaşma varsa kana giderim diye dusundum
Evet canım. 3 gündür kahverengi bi akıntı bi lekelenme vardı. Bugün çok azaldı. Adete dönecek mi ne çıkacak bakalım. HayırlısıSende de mi lekelenme var
Var ama doktor hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum demişti.Kist mi vardı belki de bende de kist var
Normalde kahverengi akıntım olurdu, peçeteye falan gelirdi, aynı gün de hastalanırdım. Bu sefer kesilmesi bana da sürpriz oldu. Ama kisttendir kesin.Regl ile çok benzer olunca canım insan her şeyi gebeliğe yoruyor
Dün yaptığım hassas testi kuzu bu kaset ya bende bişey anlamadım bundan
Birde yarın saat anca tuttuysam tuttum idrar
Üzülme. Strese girdikçe bedenin de tepki gösterir. Yapması çok zor biliyorum ama rahat olmaya çalış.Senin o güzel yüreğinden öpüyorum
Kuzum artık alıştım eskiden ağlıyordum hep yine üzülüyorum ama kısmet diyorum
Bat gunumuz ayni 26 temmuzda pik gordum 25 26 27 gunleri degerlendirdik insallah benimdr tutmusturTebrik ederim. Yumurtlamadan önceyi değerlendirmek çok önemli.
26 sı yumurtlama desek bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün. Ben implantasyon kanaması yaşamadım hiç ve küçücük hücre yerleşirken nasıl kanama yaratıyor anlamış değilim ama yaşayanlar var ve kahverengi oldugunu söylüyorlar. Tarihler uyumlu bence ve eğer gebelik varsa yarın falan erken gebelik testinde çıkacaktır. Boşa umut vermek istemem ama bence denemeye değer
Bu ay bize kahve lekeler den göründülerEvet canım. 3 gündür kahverengi bi akıntı bi lekelenme vardı. Bugün çok azaldı. Adete dönecek mi ne çıkacak bakalım. Hayırlısı
Ben de ilk kez yaşadım böyle bişey regl olayım bi bitince doktora gideceğim ultrasonla baksın bi bakalım belki bende de kist vardır peki o kist hamilelik ile atılmıyor muymuşNormalde kahverengi akıntım olurdu, peçeteye falan gelirdi, aynı gün de hastalanırdım. Bu sefer kesilmesi bana da sürpriz oldu. Ama kisttendir kesin.
Ya senin şu güçlü duruşuna bayılıyorum kuzum bize de moral veriyorsun hepMalesef hiç bi şey bizim planlarımız etrafına ilerlemiyor canım o yüzden kaderin akışına da biraz güvenmek lazım kontrollerimizi olup sıkıntıyı tamir etmekten başka elimizden gelen bişey yok ben de üzülüyorum bi ay daha boş geçince ama toplasan 2 kere ağlamışımdır onu da eşim bile görmemiştir biz bu olaya malesef çok saplantılı yaklaşıyoruz ve bu sefer evliliğe de yansıyo ben en doğru zamanda olacağına eminim o yüzden sende kendini testlerle bunaltma zaten varsa 2 3 güne kesin öğrenmiş olacaksın inşallah