- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
Bekle kuzum ozaman biraz daha olmasa hassas testte çıkmazdıı10 eylül canım bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle kuzum ozaman biraz daha olmasa hassas testte çıkmazdıı10 eylül canım bat
Çatlamadan sonra henüz 10. Günü falan canımBekle kuzum ozaman biraz daha olmasa hassas testte çıkmazdıı
Bekle biraz daha dediğim gibi bence var inşallahÇatlamadan sonra henüz 10. Günü falan canım
İnşallah canımBekle biraz daha dediğim gibi bence var inşallah
Canım ben anestesiziz çekildim, korkulacak hiç bir şey yok, emin olabilirsin tabi benim canım biraz serttir, ki sen anestezili olcakmışın, tek sorun ameliyattakilerin hepsi senin küçük hanımı görücek olmalarıKızlar merhaba çok gerginim yarın rahim filmi çekileceğim anestezili olacakmış inanın içim çok değişik korkuyorum
Eki Görüntüle 2686295 Şu beyaz bişey var o hemen belirdi sadece başka da bişey çıkmadı oblomov21 M -Murphy
Sende de mi lekelenme varÜç gündür süren lekelenme bugün kesildi. Bat yarın ama sanırım testi yarın değil de salı yapıcam
Dün yaptığım hassas testi kuzu bu kaset ya bende bişey anlamadım bundanAaa bozuk galiba
Canım neden ağlıyorsun daha 3 aydır istiyormuşsun senelerce olmayan var bak benim 7. Ay olcak önümüzdeki ay ne zaman nasipse o zaman gelecek can sıkma hiç inşallah sağlıkla ilerlesinSenin o güzel yüreğinden öpüyorum
Kuzum artık alıştım eskiden ağlıyordum hep yine üzülüyorum ama kısmet diyorum
Canım insan ister istemez beklentiye giriyor olacak diye umutlanıyor sonra olmayınca da üzülüyordum ama kısmet dediğimden beri biraz daha rahat içimCanım neden ağlıyorsun daha 3 aydır istiyormuşsun senelerce olmayan var bak benim 7. Ay olcak önümüzdeki ay ne zaman nasipse o zaman gelecek can sıkma hiç inşallah sağlıkla ilerlesin
Cnm bu test tırt bi test ona rağmen beyaz çıktı bak. Hamilesin bula bula saçma bi test bulmuşsun sskin ol ysrın ya adam akıllı test al yda kan ver rahat et.
Kız ben de çok gerginim ya vajinal ultrason olcam regl sonrası püfffCanım ben anestesiziz çekildim, korkulacak hiç bir şey yok, emin olabilirsin tabi benim canım biraz serttir, ki sen anestezili olcakmışın, tek sorun ameliyattakilerin hepsi senin küçük hanımı görücek olmaları
Hayattaki şansım Bu beyaz çizgi neyse hemen belirdi , ben en iyisi yarın kan vereyim canımCnm bu test tırt bi test ona rağmen beyaz çıktı bak. Hamilesin bula bula saçma bi test bulmuşsun sskin ol ysrın ya adam akıllı test al yda kan ver rahat et.
Malesef hiç bi şey bizim planlarımız etrafına ilerlemiyor canım o yüzden kaderin akışına da biraz güvenmek lazım kontrollerimizi olup sıkıntıyı tamir etmekten başka elimizden gelen bişey yok ben de üzülüyorum bi ay daha boş geçince ama toplasan 2 kere ağlamışımdır onu da eşim bile görmemiştir biz bu olaya malesef çok saplantılı yaklaşıyoruz ve bu sefer evliliğe de yansıyo ben en doğru zamanda olacağına eminim o yüzden sende kendini testlerle bunaltma zaten varsa 2 3 güne kesin öğrenmiş olacaksın inşallahCanım insan ister istemez beklentiye giriyor olacak diye umutlanıyor sonra olmayınca da üzülüyordum ama kısmet dediğimden beri biraz daha rahat içim
Aynı şeyi ben yaşıyorum şuan, kullandığın bi ilaç var mı?Kızlar adetime 4 gün kala kahverengi az bir akıntım olduğunu fark ettim, bugün de adet sancısı gibi bir ağrıyla uyandım ama olmadım.
Acaba stresle alakalı olabilir mi?
Şans die bişy yoktur. Test tırt hamilesin merak etmeHayattaki şansım Bu beyaz çizgi neyse hemen belirdi , ben en iyisi yarın kan vereyim canım
İnşallah canımmm çok sağol içimi rahatlattın , birde sende oluyor mu benim rahimime az önce anlık bir ağrı girdi sonra geçtiŞans die bişy yoktur. Test tırt hamilesin merak etme
Hiçbir ilaç kullanmıyorum, bugün kasıklarım bayağı ağrıdı adet sancısı gibiydi, normalde asla ağrımazAynı şeyi ben yaşıyorum şuan, kullandığın bi ilaç var mı?