- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
@oblomowka1 @fiona13 yildizsavascisi Azze kızlar sanki silik var hep tertemiz çıkardı benim minseo Eki Görüntüle 2685865
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@oblomowka1 @fiona13 yildizsavascisi Azze kızlar sanki silik var hep tertemiz çıkardı benim minseo Eki Görüntüle 2685865
İlişki sıklığı önemli değil kuzu. Vakti geldiyse 10 dkda da tutarYa gaza geldim ovualsyon çok silik çıkmadı ya acaba yarın sabah ben de mi test yapsam umutlanmak da istemiyorum sonra üzülüyorum Bi de tek sefer ilişki oldu öyle arka arkaya Bi değerlendirme olmadı ki
Sağol kuzum amin inşallahCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş
Yaa aama daha bata var bat gelene kadar da umut var kuzum eğer erken regl olursan doktora bir gidersin kuzum için rahat eder
Aynen Rabbimin vereceği bir vakit vardırİlişki sıklığı önemli değil kuzu. Vakti geldiyse 10 dkda da tutar
Gidicektim canım zaten regl sonrası ultrasona bunu da soracağım inofolic kullananlar bu tarz kanamalar yaşadıklarını yazmış acaba o yüzden mi diyorum ben deYaa aama daha bata var bat gelene kadar da umut var kuzum eğer erken regl olursan doktora bir gidersin kuzum için rahat eder
Bir gebenin günlüğü sayfasındanmı aldınız testi ?Sayfaya sorumuştum o öyle yap diyince artık eşim kaçıyordu
Minnakkurabiyeler den aldımBir gebenin
Bir gebenin günlüğü sayfasındanmı aldınız testi ?
Belkide kuzumGidicektim canım zaten regl sonrası ultrasona bunu da soracağım inofolic kullananlar bu tarz kanamalar yaşadıklarını yazmış acaba o yüzden mi diyorum ben de
Dr mu verdi canım onu?Gidicektim canım zaten regl sonrası ultrasona bunu da soracağım inofolic kullananlar bu tarz kanamalar yaşadıklarını yazmış acaba o yüzden mi diyorum ben de
O yaşta sizin davşan gibi olmanız lazımPandemi dolayısı ile evde çalışıyor ama hiç oralı değil ben 27 o 33 canım libido ile ilgili sanırım yaş dan ziyade hiç düşkün değil
Ya eski gittiğim doktora sormuştum kullanabilirsin demişti ama ben düzenli içmemiştim bu ay çok düzenli kullandımDr mu verdi canım onu?
Anladım canım. Folic asitleri her gün aynı saat diliminde almak gerekiyormuş. Bi de senin kullandığının içindekiler için kan tahlili yaptırsana. Fazla gelip birikme yapmış olan ya da yetmeyen olabilir.Ya eski gittiğim doktora sormuştum kullanabilirsin demişti ama ben düzenli içmemiştim bu ay çok düzenli kullandım
Canım ben de insülin direnci de var bu inositol onu da dengeliyor o yüzden de içiyorum D vit de eksik çıktı mesela onun için de takviye alıyorum tiroid ilacı da içiyorumAnladım canım. Folic asitleri her gün aynı saat diliminde almak gerekiyormuş. Bi de senin kullandığının içindekiler için kan tahlili yaptırsana. Fazla gelip birikme yapmış olan ya da yetmeyen olabilir.
Dua et hep kuzum Allah büyük elbetteki seninde kısmetin vaktini bekliyordurGönül ister ki ben de çift çizgi atayım silik de olsa ama yaptım kızlar negatif. Sanırım yeniden yumurtlama oluyor zaten değerlendirme olmayacak kaçmış olacak yumurtlama da yani. Hayırlısı
Kuzucum insülin direnci, tiroid, D ve B12 eksikliği bende de var. Ama hepsi için ayrı ilaç alıyorum. Haftada bir B12 iğnesi yapıyorum. Folic asiti sadece B12li verdi benim dr. Ama tabii endokrin drumla ortak çalışıyorlar. Çok hassas denge ister bunlar. ❤Canım ben de insülin direnci de var bu inositol onu da dengeliyor o yüzden de içiyorum D vit de eksik çıktı mesela onun için de takviye alıyorum tiroid ilacı da içiyorum
Hatta bi de kansızlığım var ki demi hapıyla falan olmuyo. Damardan yükleniyor.Kuzucum insülin direnci, tiroid, D ve B12 eksikliği bende de var. Ama hepsi için ayrı ilaç alıyorum. Haftada bir B12 iğnesi yapıyorum. Folic asiti sadece B12li verdi benim dr. Ama tabii endokrin drumla ortak çalışıyorlar. Çok hassas denge ister bunlar. ❤
Benim de B12 biraz düşükmüş ama ilaca gerek yok dedi kırmızı et ye dedi bakalım kuzum haftaya doktoruma tekrar gideceğim ilk kez vajinal bakılacak doktor ne öngörecek ne diyecek belki başka bi tedavi önerecek bilmiyorum kafam aşırı karışık yaKuzucum insülin direnci, tiroid, D ve B12 eksikliği bende de var. Ama hepsi için ayrı ilaç alıyorum. Haftada bir B12 iğnesi yapıyorum. Folic asiti sadece B12li verdi benim dr. Ama tabii endokrin drumla ortak çalışıyorlar. Çok hassas denge ister bunlar. ❤