- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Hah tamam canım o zaman gebelik var bence kuzum belki sıvı alımı çok olmuştur böbreklerden beta hormonu az süzülmüştür sıkma canını yarın ilk idrar ile yapHayır tabiki yaptım ve negatifti canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah tamam canım o zaman gebelik var bence kuzum belki sıvı alımı çok olmuştur böbreklerden beta hormonu az süzülmüştür sıkma canını yarın ilk idrar ile yapHayır tabiki yaptım ve negatifti canim
24 ü pik miş sanki canımEvet canım 24-25-26 ağustos da ki testlerim canım sadece 25 ağustos değerlendirme oldu
Tamam canımKuzum ben 2 saat idrarımı tutup yapmştm
Belki de Bi lh dalgalanması ya da büyümemiş Bi yumurtadır diye düşünüyorum kuzum Bi de Bi gün değerlendirdim sadece o yüzden çok zor ama Allah bilir tabi24 ü pik miş sanki canım
Yine umutsuzluğa kapılma derim inşallah tutmuşturBelki de Bi lh dalgalanması ya da büyümemiş Bi yumurtadır diye düşünüyorum kuzum Bi de Bi gün değerlendirdim sadece o yüzden çok zor ama Allah bilir tabi
İnşallah canım benim sıvı alımını kesip akşam ovualsyın yapcam bakalım nasıl çıkacak. Çatlama nın 7. Gibi erken gebelik testi yaptım negatif çıktıYine umutsuzluğa kapılma derim inşallah tutmuştur
Bende gebelik testi yapacam inşallah güzel haberlerle gelirimİnşallah canım benim sıvı alımını kesip akşam ovualsyın yapcam bakalım nasıl çıkacak. Çatlama nın 7. Gibi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
BekliyoruzBende gebelik testi yapacam inşallah güzel haberlerle gelirim
Aynı marka mı test canımKızlar benim kimyasal galiba yine baksanıza daha koyu olması gerekirken daha açık renk ovulasyon da yaptım oda pik baya minseo oblomov21 yildizsavascisi
EvetAynı marka mı test canım
Yerleşme olmasinKızlar ben şimdi marketten geldim markette bi ıslaklık hissettim yine akıntı geldi dedim şimdi wc ye girdim öyle bi akıntı gelmiş ki kahverengi şok oldum resmen bende polip falan mı var acaba
Kuzum polip nedr nasıldır ne yapar bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olablr
Oyalanmak olarak görme. Kistler gebe kalmayı engelleyebilir veya gebelikte düşüğe yol açabilir. Onlardan kurtulman en iyisi. İçin rahat bir şekilde yoluna bakarsın en azından.Arkadaşlar hepinize merhaba. 22 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim. Hâlâ adet olmadığım için doktora gittim bhcg bakıldı hamile değilim ve söktürücü verdi. Adet olunca doğum kontrol hapı verecekmiş 3 ay kullanacaksın sonrasında hamile kalacaksın dedi. Sağ ve sol Yumurtalıkta 27 ve 24 mm kist oluşmuş doğum kontrol hapı kistleri dökecek dedi. Sizce başka bir doktora mı gitsem 3 ay daha oyalanmak saçma geldi bana. Bu arada soğan kürü yapıyorum inşallah işe yarar
Sanmıyorum canım yerleşme bu kadar koyu kahve olur muYerleşme olmasin
Offf valla her ay ayrı bi dert yemin ederim regl olsa peçeteye gelir di mi peçeteye silince gelen bişey yok bu akıntı gibi gelmişKuzum polip nedr nasıldır ne yapar bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu olablr
Bende gebelik testi yapacam inşallah güzel haberlerle gelirim
Olurmuş. Siyaha yakın bile olurmuş. Doktorum söylemişti.Sanmıyorum canım yerleşme bu kadar koyu kahve olur mu
Hay allahım şaka gibi ama benim hiç belirtim yok hamile olmam imkansız gibi bi şeyOlurmuş. Siyaha yakın bile olurmuş. Doktorum söylemişti.