- 9 Şubat 2019
- 1.297
- 1.029
- 32
Canım ben şöyle düşünüyorum arkadaşların neden sakladı bilmiyorum ama ben mesela bu olayın içindeyim ve çevremde hamile kalmaya çalışan zorlanan acı çeken binlerce kadın olduğunu biliyorum ve böyle bişey paylaşırsan ve sevincimi abartarak yaşarsam ve bu süreçte olan bir kişinin bile kalbini kırarsam düşüncesi beni gece uyutmaz. Ne kadar etkilenmiyoruz desekte bi yakınımızın hamile haberini duyduğumuzda bile moralimiz bozuluyor, onu kıskanmakla alakası yok kendimize yaşadıklarımıza üzüldüğümüz için moralimiz modumuz düşüyor. Ben de mesela söylemeyeceğim bir süre allah nasip eder de hamile kalırsam ailem dahil çünkü olumsuz bi şey yaşarsam kendimle beraber bi çok insanı üzmüş olacağım ve ilk aylar çok riskli hepimiz bunu biliyoruz. Ben böyle düşünüyorum ben daha 5 haftalık hamileyken sosyal medyada bağıra çağıra kendini anne ilan edenlere anlam veremiyorum mesela, bu kadar çabuk bu role bürünmelerine yarınlar yokmuşcasına paylaşımlar yapmalarına. Herkesin psikolojisi farklı tabi dicek bişey yok malesef
Ama ben herhangi birisi değilim ki 10 yıldan fazladır arkadaşız benim kıskanç olmadığımı anlamaları lazımdı benim ona faydam olur zararım olmaz başka bir arkadaşım hemen test yapıp yolladı bize her gün dua ediyorum ona iyi olsun diye kargoyla poça yolladım canı çok çekmiş yapamıyor diye, beni tanımamış olmaları daha can sıkıcı, ben kıskanmam burdakileri de kıskanmam inan canım dünya kocaman hepimize yer var hepimizin mutluluğunu taşıyacak kadar büyük, niye kötülüklerle çevreliyorlar etraflarını